iPhone 8 – Asa Filmeaza la 240 Cadre pe Secunda

iPhone 8 are o functie speciala care permite inregistrarea de clipuri video la 240 FPS cu rezolutie 1080p, acest articol demonstrand calitatea lor.

iPhone 8 are o noua functie care ii permite sa inregistreze filme in format 1080p la 240 de cadre pe secunda si zilele aceste am avut ocazia de a ma juca putin cu ceea ce ne ofera aceasta noua functie, ea fiind implementata special de catre compania Apple pentru telefon.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt singurele modele de telefoane ale companiei Apple care pot filma clipuri video la o asemenea rezolutie si cu atat de multe cadre pe secunda, dar numai in format HEVC, pentru ca Apple nu ofera aceasta optiune pentru inregistrarea in format H.264.

iPhone 8 este doar unul dintre telefoanele care are functie slow-motion, dar este printre putinele care permite inregistrarea clipurilor video cu atat de mulet cadre pe secunda si la o rezolutie atat de mare, aceasta fiind o imbunatatire majora fara de cea 720p oferita pe vechile modele.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt singurele telefoane Apple care au aceasta functie multumita noului chip A11 Bionic oferit de catre cei din Cupertino, asa ca nu o veti vedea si pe alte modele.