Google Pixel 2 – Marimea comparata cu iPhone 8 si iPhone X

Google Pixel 2 are marimea comparata cu iPhone 8 si iPhone X, noul telefon al companiei Google fiind dezvaluit de presa inaintea prezentarii de maine.

Google Pixel 2 va fi prezentat in cursul zilei de maine de catre compania Google, insa astazi vedem comparatia dimensiunilor sale cu cele ale iPhone 8 si iPhone X. Google Pixel 2 a fost prezentat in primele imagini de presa in cursul acestei zile, iar multumita lor putem avea aceasta comparatie cu iPhone 8 si iPhone X, noile telefoane ale companiei Google fiind mai mari decat cele de dimensiune medie ale Apple.

Google Pixel 2 va fi la fel de mare ca iPhone X, insa usor mai mare decat iPhone 8, diferenta fata de cel din urma fiind de aproximativ 2 milimetri, deci nesemnificativa. Google Pixel 2 XL va fi mai mare decat ambele, insa mai mic cu 3 milimetri in comparatie cu iPhone 8 Plus, iar asta in conditiile in care are un ecran ce este cu 0.5 inch mai mare decat cel al telefonului Apple, el acoperind mai mult din panoul frontal.

Google Pixel 2 Marimea iPhone 8 iPhone X

Google Pixel 2 – marimea comparata cu cea a iPhone 8 si iPhone X

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL sunt gandite diferit de catre compania Google, primul avand formatul clasic de telefon, ca iPhone 8, in timp ce al doilea este mai modern, oarecum ca iPhone X. Doar Google Pixel 2 XL are ecran care acopera o parte mai mare din carcasa, iPhone 8 neavand parte de aceasta schimbare pe care compania Apple o ofera pentru iPhone X incepand din acest an, spre multumirea multora dintre clienti.

Google Pixel 2 Marimea iPhone 8 iPhone X 1

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu au,  din pacate, design-uri mai interesante decat iPhone X al companiei Apple, care separat de decupajul ecranului arata foarte bine. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL au carcase foarte urate, impartite in doua bucati intr-un mod foarte ciudat, spre deosebire de iPhone 8 si iPhone X, care au carcase din sticla, foarte elegante, deci pentru Google nu a prea contat design-ul.

2 COMENTARII