Prima Pagina Google Google Pixel 2 ataca iPhone X cu Noua Camera

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu Noua Camera

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera pe care compania Google o va implementa, modelul anterior plasandu-se in topul camerelor de telefoane in 2016.

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera pe care cei de la Google o vor implementa in seria lor de smartphone-uri, aceasta urmand a fi mai buna si decat cea a Samsung Galaxy Note 8. Google Pixel 2 va fi prezentat astazi impreuna cu Google Pixel 2 XL, iar diseara vom afla daca noile telefoane ale companiei Google au intr-adevar camere de calitate mai buna decat cele pe care le avem in iPhone 8 Plus si iPhone X.

Google Pixel 2 trebuie sa depaseasca modelul anterior, care a fost declarat in 2016 ca avand cea mai buna camera folosita vreodata intr-un telefon mobil. Acum Google Pixel a fost intrecut de iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, iar Google Pixel 2 trebuie sa vina cu o camera mai buna anul acesta, ea trebuind sa intreaca telefoanele Apple, inclusiv iphone X, care va avea aceeasi camera principala ca iPhone 8 Plus.

Google Pixel 2 va avea tot o camera formata dintr-un singur de imagine, compania Google neavand deocamdata intentia de a intra in trendul camerelor duale pentru smartphone-uri. Este normal ca Google sa nu foloseasca o camera atat de complexa pentru Google Pixel 2 din moment ce una singura poate oferi calitate foarte buna pentru poze si clipuri video, iar dovada este iPhone 8, pe locul 2 in topul mondial acum.

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera

Google Pixel 2 ar putea egala LG V30 cu o deschidere f/1.6 pentru camera, cea mai buna oferita vreodata pentru camera unui telefon mobil, net superioara celei din iPhone X, de exemplu. Totusi, iPhone X va o camera cu deschidere f/1.8 si este la fel de buna precum cea din Samsung Galaxy Note 8, deci Google Pixel 2 ar trebui asa aduca imbunatatiri si pentru procesarea software pentru a face poze si filme bune.

Google Pixel 2 va fi prezentat azi impreuna cu Google Pixel 2 XL, dar numai primul model va fi pus in vanzare luna aceasta, al doilea urmand a fi oferit incepand din noiembrie. Google Pixel 2 urmeaza sa coste 650 de dolari, cu 50 de dolari mai putin decat iPhone 8, in timp ce modelul XL va fi similar la pret cu iPhone 8 Plus, deci probabil lumea se va uita bine la specificatii inainte sa faca o alegere.

Google Pixel 2 este gandit ca un smartphone dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android si nu neaparat pentru utilizatorii comerciali. In aceasta idee, Google Pixel 2 nu are functii multe pe care le vedem in multe smartphone-uri premium, iar de aceea nu exista o camera duala si un ecran care sa acopere intregul panou frontal al carcasei, asa ca nu trebuie sa va puneti multe intrebari.

Google Pixel 2 ataca iPhone X Camera

 • Mircea

  Vorba lui srb: nimeni nu se da la “rege”, la prețul lui 😀, sa văd și eu cine are ouă sa ceara peste prețul lui X pe un telefon 😀

 • Srb Srb

  nu m-ar mira la anul samsung sa incerce sa ceara 1000$-1150$

 • iullian

  Adevarul e ca și noi , consumatorii , ne dorim un telefon cât mai complex. De aici și prețul ridicat de la an la an.

 • Nashville Skyline

  1 milion de viitoare vânzări de trompete ataca vânzări de 200 de milioane

 • Heath

  Și pentru că nu se vând cu sutele de milioane nu ar trebui să fie lansate sau ce încerci să spui?

 • Mai … unii prefera din acel milion …decat din 200 mil de oi …. unii prefera sa fie diferiți….

 • Sa fie boi?

 • Mare caracter

 • Daniel B.

  Nashville cumva din nc usa

 • Ovvy Ovvy

  ……

 • Ovvy Ovvy

  Estimezi tu?? Guta nebunule

 • Nashville Skyline

  Oaie e mmta

 • 🖕 😁😁😁

 • Cosmin

  Ce faci Tamburina? Cont nou?

 • Nashville Skyline

  E ala vechi. Am ales un alt album de la Dylan