Google Pixel 2 ataca iPhone X cu Noua Camera

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera pe care compania Google o va implementa, modelul anterior plasandu-se in topul camerelor de telefoane in 2016.

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera pe care cei de la Google o vor implementa in seria lor de smartphone-uri, aceasta urmand a fi mai buna si decat cea a Samsung Galaxy Note 8. Google Pixel 2 va fi prezentat astazi impreuna cu Google Pixel 2 XL, iar diseara vom afla daca noile telefoane ale companiei Google au intr-adevar camere de calitate mai buna decat cele pe care le avem in iPhone 8 Plus si iPhone X.

Google Pixel 2 trebuie sa depaseasca modelul anterior, care a fost declarat in 2016 ca avand cea mai buna camera folosita vreodata intr-un telefon mobil. Acum Google Pixel a fost intrecut de iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, iar Google Pixel 2 trebuie sa vina cu o camera mai buna anul acesta, ea trebuind sa intreaca telefoanele Apple, inclusiv iphone X, care va avea aceeasi camera principala ca iPhone 8 Plus.

Google Pixel 2 va avea tot o camera formata dintr-un singur de imagine, compania Google neavand deocamdata intentia de a intra in trendul camerelor duale pentru smartphone-uri. Este normal ca Google sa nu foloseasca o camera atat de complexa pentru Google Pixel 2 din moment ce una singura poate oferi calitate foarte buna pentru poze si clipuri video, iar dovada este iPhone 8, pe locul 2 in topul mondial acum.

Google Pixel 2 ataca iPhone X cu noua camera

Google Pixel 2 ar putea egala LG V30 cu o deschidere f/1.6 pentru camera, cea mai buna oferita vreodata pentru camera unui telefon mobil, net superioara celei din iPhone X, de exemplu. Totusi, iPhone X va o camera cu deschidere f/1.8 si este la fel de buna precum cea din Samsung Galaxy Note 8, deci Google Pixel 2 ar trebui asa aduca imbunatatiri si pentru procesarea software pentru a face poze si filme bune.

Google Pixel 2 va fi prezentat azi impreuna cu Google Pixel 2 XL, dar numai primul model va fi pus in vanzare luna aceasta, al doilea urmand a fi oferit incepand din noiembrie. Google Pixel 2 urmeaza sa coste 650 de dolari, cu 50 de dolari mai putin decat iPhone 8, in timp ce modelul XL va fi similar la pret cu iPhone 8 Plus, deci probabil lumea se va uita bine la specificatii inainte sa faca o alegere.

Google Pixel 2 este gandit ca un smartphone dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma Android si nu neaparat pentru utilizatorii comerciali. In aceasta idee, Google Pixel 2 nu are functii multe pe care le vedem in multe smartphone-uri premium, iar de aceea nu exista o camera duala si un ecran care sa acopere intregul panou frontal al carcasei, asa ca nu trebuie sa va puneti multe intrebari.

Google Pixel 2 ataca iPhone X Camera

15 COMENTARII

  1. Vorba lui srb: nimeni nu se da la “rege”, la prețul lui ?, sa văd și eu cine are ouă sa ceara peste prețul lui X pe un telefon ?

  2. Adevarul e ca și noi , consumatorii , ne dorim un telefon cât mai complex. De aici și prețul ridicat de la an la an.