Prima Pagina iOS 11 iOS 11.0.2 – Noutatile pe iPhone sau iPad

iOS 11.0.2 – Noutatile pe iPhone sau iPad

iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad seara trecuta, compania Apple rezolvand in principal probleme de functionare, fara a oferi functii ni majore.

iOS 11.0.2 a fost lansat seara trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar noua versiune a sistemului de operare a fost gandita in principal pentru a rezolva probleme raportate catre compania Apple, dar nu pentru a aduce functii noi pentru terminalele folosite de clienti.

iOS 11.0.2 nu are functii noi, mari sau mici, pentru utilizatorii iPhone sau iPad, ci doar mici schimbari pentru altele existente, ori schimbari foarte mici pentru interfata terminalelor, insa aici se limiteaza toate noutatile vizibile pentru noi pe care compania Apple le-a implementat.

iOS 11.0.2 este o actualizare menita sa rezolve problem serioase de functionare ale iPhone si iPad, deci altceva nu veti vedea disponibil.

  • IoanMalanca

    Este mult mai fluid,pe 6s plus pot sa spun ca la maomentul acesta este cam ca ios 10.3.3

  • Florian

    Când ai sub 20% nu mai poți face poze cu flash și nici aprinde lanterna !

  • Adrian

    Numai eu am probleme dupa update pe iphone 6 cu aparitia iconitei de gps in bara de sus chiar daca location services e off? (Dupa ce pornesc si opresc dispare, urmand ca in momente random sa reapara)