iOS 11.0.2 – Noutatile pe iPhone sau iPad

iOS 11.0.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad seara trecuta, compania Apple rezolvand in principal probleme de functionare, fara a oferi functii ni majore.

iOS 11.0.2 a fost lansat seara trecuta de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar noua versiune a sistemului de operare a fost gandita in principal pentru a rezolva probleme raportate catre compania Apple, dar nu pentru a aduce functii noi pentru terminalele folosite de clienti.

iOS 11.0.2 nu are functii noi, mari sau mici, pentru utilizatorii iPhone sau iPad, ci doar mici schimbari pentru altele existente, ori schimbari foarte mici pentru interfata terminalelor, insa aici se limiteaza toate noutatile vizibile pentru noi pe care compania Apple le-a implementat.

iOS 11.0.2 este o actualizare menita sa rezolve problem serioase de functionare ale iPhone si iPad, deci altceva nu veti vedea disponibil.

Articolul precedentGorgeous Games – jocurile iPhone cu grafica uimitoare
Articolul următorAngajatii Apple Testeaza o Noua Functie a iOS 11.1
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.