Google Pixel 2 – Camera mai buna ca iPhone 8

Google Pixel 2 are o camera mai buna ca a iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, fiind cea mai buna implementata vreodata intr-un telefon mobil.

Google Pixel 2 are camera mai buna ca iPhone 8, iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, reusind sa obtina titlul de smartphone-ul cu cea mai buna camera pentru un telefon mobil. Expertii de la DxOMark sustin ca Google Pixel 2 merita 98 de puncte in testul lor privind calitatea camerelor implementate in telefoane mobile, cu 4 puncte peste iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8, aceasta fiind o mare surpriza.

Google Pixel 2 obtine un punctaj cu un punct mai mic decat Samsung Galaxy Note 8 pentru inregistrarea pozelor, adica 99, dar cu 14 mai mare pentru inregistrarea video. Google Pixel 2 are o camera atat de buna, conform celor de la DxOMark, incat in momentul de fata nu exista ceva care sa-i fie macar egal si nici nu va exista pana anul viitor, asta daca vreun producator va reusi sa ofere asa ceva pentru telefoane.

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 1

Google Pixel 2 cu 98 de puncte obtinute din 100 posibile se apropie de perfectiune, in viziunea celor de la DxOMark, insa sunt curios ce se va intampla dupa ce primul telefon va obtine 100 de puncte. Google Pixel 2 are o camera de 12.3 megapixeli, cu deschidere f/1.8, dimensiune senzor de 2.6″ si este practic foarte similara cu cea a iPhone 8 plus, insa iata ca procesarea imaginilor dupa inregistrare este mai buna la Google.

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 2

Google Pixel 2 – camera mai buna ca iPhone 8

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 3

Google Pixel 2 are o raza dinamica foarte mare in toate conditiile de inregistarre a pozelor, face focalizare excelenta si pastreaza foarte bine detaliile pozelor. Google Pixel 2 are deasemenea un flash LED foarte bine gandit, iar stabilizarea video este un punct forte al telefonului, la fel ca si reducerea zgomotului pentru clipurile video si focalizarea rapida in timpul miscarii rapide cand se fac clipuri video.

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 4

Google Pixel 2 nu are un zoom digital chiar atat de grozav, functia Portret ca a iPhone 8 Plus nu face blur la fel de bine in fundal si in conditii de luminozitate scazuta detaliile pozelor se cam pierd. In ciuda acestor lucruri, Google Pixel 2 are o camera excelenta care pune la colt tot ceea ce au reusit sa faca Apple si Samsung pentru iPhone 8 Plus si Samsung Galxy Note 8, iar aceasta este o mare problema pentru ambii producatori.

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 5

Google Pixel 2 reuseste sa uimeasca din toate punctele de vedere cu aceasta noua camera, conform expertilor de la DxOMark, iar asta si pentru ca vorbim despre o singura camera, nu una duala. Procesarea pozelor dupa inregistrare este cea mai mare realizare a Google cu noul Google Pixel 2, iar aici inteligenta artificiala joaca un rol extrem de important, asa cum se intampla si in cazul iPhone 8 Plus al Apple.

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 6

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 7

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 8

Google Pixel 2 Camera buna iPhone 8 9