watchOS 4.0.1 a fost lansat de catre Apple

watchOS 4.0.1 a fost lansat de catre Apple pentru modelele Apple Watch compatibile, actualizarea din aceasta seara fiind una importanta deoarece compania americana sutine ca ea rezolva problemele de conectivitatea 4G LTE pentru noile Apple Watch 3 lansate in septembrie.

watchOS 4.0.1 nu pare sa aduca alte schimbari pentru clientii Apple care au cumparat Apple Watch de la compania americana, asa ca daca va asteptati sa vedeti altceva dupa instalarea acestei actualizari, din pacate veti avea parte doar de o dezamagire pentru ca asta nu se intampla.

watchOS 4.0.1 poate fi instalat in toate modelele Apple Watch compatibile folosind aplicatia Watch din iPhone si sistemul Software Update al celor de la Apple.

watchOS 4.0.1

Articolul precedentiPhone X si o Problema ce Devine Ingrijoratoare
Articolul următorApple Park – Costurile de Constructie ale noului Campus
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.