iOS 11 – Trucuri de Interfata pentru iPhone

iOS 11 are o serie de probleme de interfata care pot fi exploatate pentru a permite modificarea unora dintre elemente si animatiile din iPhone sau iPad.

iOS 11 are atat de multe probleme incat printre toate cele care ne fac viata mai grea exista si cateva care ne ajuta sa facem unele modificari pentru interfata telefoanelor iPhone ale companiei Apple, iar in clipul video de mai jos puteti vedea care sunt acestea si in ce fel ne controleaza telefoanele.

iOS 11 are cateva buguri care pot fi exploatate pentru a ascunde status bar-ul, pentru a ascunde dock-ul, pentru a modifica sau dezactiva animatiile din iPhone sau poate chiar iPad, iar in clipul video de mai jos puteti vedea care sunt acestea si cum le puteti actiona.

iOS 11 are aceste bucuri in cam toate versiunile lansate de catre compania Apple, insa mai jos aveti o demonstratie pentru actionarea lor in iOS 11.1, in alte versiuni modificarile putand fi facute intr-un mod similar cu ceea ce vedem in clipul video de mai jos.

19 COMENTARII

  1. Merge f bine ios 11 pe iphone 7,cat despre astia cu 10 traiti frate in trecut,daia nu evoluează România ca ne trag astia înapoi ???

  2. Da corect uniesco, asta e motivul ! Sunt unii ca tine care aleg să aibă performante mai slabe dar au update-ul la zi, sunt unii care aleg cu cap și preferă performanțele mai presus de ideea de a avea iOS-ul nou

  3. Uniesco, stai liniștit. Am iPhone 7 și eu, și fratemiu. Eu iOS 10, el iOS 11. Lăsând la o parte ca nu aduce nimic wow, are o mulțime de buguri și autonomia bateriei este varză.

  4. Or mai fi și alții care înțeleg că cea mai bună securitate (informatică) este aproape întotdeauna pe softul cel mai nou..