Surface Book 2 – Performante si Autonomie peste Mac

Surface Book 2 a fost anuntat oficial si este un laptop prezentat ca fiind mult mai bun decat MacBook Pro-urile pe care compania Apple le vinde in acest moment.

Surface Book 2 a fost anuntat oficial in cursul acestei zile de catre compania Microsoft, ea promovand noul sau laptop ca fiind superior MacBook Pro-urilor vandute de catre compania Apple. Surface Book 2 are implementate procesoare intel de generatia a 8-a, insa vine si cu placi video NVIDIA GeForce GTX 1060 in unele configuratii, pana la 16 GB RAM si 17 ore de autonomie fiind oferite de catre aceste laptop-uri.

Surface Book 2 este o combinatie buna intre un laptop si o tableta, iar compania Microsoft sustine ca ele ofera atat performante superioare MacBook Pro-urilor, cat si autonomie mai buna. Cu 17 ore de autonomie pentru baterie, in cazul redarii clipurilor video, Surface Book 2 ofera o autonomie cu pana la 7 ore mai mare, deci vorbim despre o diferenta majora oferita de catre produsul companiei Microsoft.

Surface Book 2 are performante cu de pana la 5 ore mai bune decat cele ale versiunii initiale, iar aici vorbim despre un upgrade major oferit de catre cei de la Microsoft pentru clienti. Surface Book 2 este oferit in ecrane care au diagonala de 13.5 inch si 15 inch, deci sunt mai mari si decat iPad Pro, iar faptul ca pot fi utilizate inclusiv doar cu atingeri ale ecranului este un mare avantaj in fata MacBook pro-urilor celor de la Apple.

Surface Book 2 au performante si autonomie peste cele ale MacBook Pro

Surface Book 2 pentru ecranul de 15 inch ofera o autonomie de 3240 x 2160 pixeli, compania Microsoft sustinand ca per total laptop-urile sale au cu pana la 45% mai multi pixeli. Mai mult decat atat, Surface Book 2 ofera 267 pixeli per inch pentru ecranul cu rezolutie atat de mare, iar asta in timp ce MacBook Pro are o rezolutie de 2880 x 1800 pixeli si 220 pixeli per inch pentru ecranul cu diagonala de 15 inch.

Surface Book 2 vine deasemenea cu doua porturi USB 3.1 si un port USB-C, insa exista deasemenea un port pentru carduri SD si un port audio de 3.5mm in care pot fi introduse castile. Surface Book 2 sunt compatibile si cu Windows 10 Fall Creators Update care este disponibil de cateva zeci de minute din partea companiei Microsoft, deci toti clientii se vor putea bucura de laptop-uri foarte bune din partea americanilor.

Surface Book 2

Surface Book 2 are preturi care incep de la 1500 de dolari pentru modelul cu ecran de 13.5 inch, un procesor Intel i5, placa video Intel HD Graphics 620, 8 GB RAM si un SSD de 256 GB. Surface Book 2 cu ecran de 15 inch are preturi de pornire de 2500 de dolari, dar cu procesoare Intel i7, placa video NVIDIA GeForce GTX 1060, 7 GB RAM si SSD de 256 GB, deci vorbim despre laptop-uri foarte scumpe, la fel ca si Mac-urile celor de la Apple.

Articolul precedentiPhone X va Creste Vanzarile de Telefoane
Articolul următorGoogle Pixel 2 – Autonomia Bateriei fata de iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.