iPhone X – Preturile OFICIALE in Romania

iPhone X - preturile oficiale din Romania la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom si Flanco au fost dezvaluite cu cateva ore inainte deschiderii precomenzilor pentru clientii din Romania.

iPhone X – preturile oficiale in Romania au inceput sa apara in cursul acestei zile pe internet, iar asta pentru ca toti cei care sunt dornici sa-l cumpere, sa stie si cat trebuie sa scoata din buzunare pentru telefon. Din pacate, vedem ca iPhone X – preturile oficiale in Romania sunt mai mari decat in cazul iPhone 8, iar asta pentru ca nici macar Orange nu va vinde telefonul la fel de ieftin fata de Apple store, asa cum s-a intamplat atunci.

UPDATE: Cei de la Orange mi-au specificat o ora diferita pentru precomenzile iPhone X in Romania.

iPhone X – preturile oficiale in Romania vor fi disponibile incepand cu ora 00:01 a acestei seri, iar de atunci puteti precomanda iPhone X din Romania, asa ca stiti cand trebuie sa fiti online.

iPhone X la eMAG – preturile oficiale

iPhone X la eMAG va avea preturi care incep de la 5350 – 5399 LEI pentru iPhone X 64 GB si vor ajunge pana la 5999 LEI pentru iPhone X 256 GB, telefoanele urmand a fi vandute prin aceasta pagina. Preturile oficiale iPhone X in Romania la eMAG ar urma sa fie cu doar 20 de euro mai mari decat media europeana, iar asta este totusi o veste destul de buna, pentru ca dincolo de granita nu va fi vandut telefonul cu mult mai ieftin.

iPhone X preturi romania

iPhone X are preturile mai mari la eMAG decat la operatorii de telefonie mobila, dar magazinul online v-ar putea ajuta sa cumparati telefonul mai repede decat v-ati fi imaginat. In cazul operatorilor de telefonie mobila vor exista restrictii, daca veti dori sa faceti achizitia la pret standard, asa ca s-ar putea sa nu prea aveti de ales de cat sa cumparati iPhone X la pret de eMAG, sau alt reseller, acesta urmand a fi identic.

iPhone X – preturile la Orange Romania

iPhone X – preturile la Orange Romania nu vor fi la fel de mici precum in cazul iPhone 8, deci nu ne vom putea bucura de o diferenta de 200 de LEI fata de pretul din Apple Store. Orange va pune in vanzare, in aceasta pagina, iPhone X la preturi foarte apropiate de cele din Apple Store Europa, sau chiar identice, insa mai mici decat cele de la eMAG, de exemplu, diferenta fiind de pana in 100 de LEI, in cel mai bun caz.

iPhone X la pretul stabilit de catre Orange va putea fi cumparat din magazinul online si din cele fizice, dar daca nu sunteti client, s-ar putea sa aveti probleme in a face asta. Mai mult decat atat, avand in vedere preturile iPhone X la Orange, si alti operatori, e posibil sa vis e perceapa un avans cand plasati comanda intr-un magazin fizic, in cazul iPhone 8 fiind perceputa suma de 100 de euro pentru a plasa o comanda ferma.

iPhone X preturi eMAG Orange Vodafone Telekom Flanco

iPhone X – preturile la Vodafone, Telekom, sau Flanco

iPhone X – preturile la Vodafone vor fi foarte apropiate de cele de la Orange, dar usor mai mari, adica vor fi cel mai probabil peste valoarea de 5300 de LEI. Nu cred ca se va ajunge la un pret de 5399 LEI, ca la eMAG, dar cred totusi ca preturile iPhone X la Vodafone vor fi destul de apropiate, iar asta pentru ca asa vrea Apple, operatorul de telefonie mobila urmand a pune produsul in vanzare in aceasta pagina.

iPhone X la Flanco va avea un pret de vanzare de 5399 LEI, ca la eMAG si la alti reselleri de produse Apple, iar in aceasta pagina veti putea plasa o comanda ferma pentru el. La Telekom e foarte probabil ca pretul sa fie similar ca la Vodafone, adica sa platiti intre 5300 – 5399 LEI pentru versiunea de baza a iPhone X 64 GB, in aceasta pagina, operatorul de telefonie mobila urmand a initia vanzarile in aceasta pagina a magazinului online.

iPhone X – preturile oficiale in Romania, dar de la ce ora ?

Profit de aceasta ocazie pentru a va reaminti faptul ca veti putea precomanda iPhone X incepand cu ora 00:01 a Romaniei de la magazinele mentionate mai sus. Cred ca doar Telekom ar putea dechide sa ofere iPhone X pentru precomanda abia de maine dimineata, cum a facut si cu iPhone 8, insa de ce sa regretati ca ati pierdut ocazia de a primi telefonul cand ati evitati sa stati online noaptea.

iPhone X este foarte cautat, in ciuda pretului mare, in special la operatorii de telefonie mobila, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de el, va recomand sa luati in serios avertismentele privind comanda rapida la ora 00:01.