iPhone X va Atrage Banii Cadourilor de Craciun

iPhone X va atrage banii cadourilor de Craciun, consumatorii urmand a se gandi si de 2 ori daca vor mai cumpara altceva in afara telefonului Apple.

iPhone X va atrage banii cadourilor de Craciun pe care oamenii ii vor cheltui in urmatoarele luni la diverse magazine, compania Apple urmand a se bucura de incasari imense in aceasta perioada. Conform analistilor americani, este de asteptat ca iPhone X sa aduca nu mai putin de 30 de miliarde de dolari in conturile companiei Apple doar in perioada sarbatorilor de iarna, suma fiind uriasa, indiferent cum o privim.

iPhone X cu 30 de miliarde de dolari generate de unul singur intr-un trimestru fiscal ar putea reprezenta aproape jumatate din totalul incasarilor Apple pentru cele trei luni care se incheie in ianuarie. In T4 2016 compania Apple a inregistrat incasari de putin peste 78 de miliarde de dolari, deci daca iPhone X va inregistra in T4 2017 30 de miliarde de unul singur, va puteti imagina cat va incasa Apple in total.

iPhone X va atrage atat de multi bani pentru ca multi dintre consumatori vor ignora produsele altor companii pentru a cumpara telefonul celor de la Apple in perioada sarbatorilor de iarna. Daca acest lucru este adevarat, atunci exista foarte multe companii care vor pierde bani serios cu propriile telefoane mobile din cauza iPhone X, iar Apple va incasa din nou aproape tot profitul industriei smartphone.

iPhone X va atrage banii cadourilor de Craciun

iPhone X are preturi care incep de la doar putin peste 1100 de dolari la compania Apple, iar chiar si cele subventionate, tot vor aduce aceeasi suma pentru cei din Cupertino, chiar daca nu imediat. Cheltuind peste 1000 de dolari pe un iPhone X, clientii se vor gandi de doua ori inainte sa cumpere alte produse in perioada Craciunului, lucru care este cat se poate de adevarat si de asta vor fi afectati nu doar producatorii de smartphone-uri.

“Apparel is a wallet share donor to other categories, with cell phones/technology and services being two of them. We see this upgrade supercycle coupled with the very high $999 iPhone X average selling price as a significant headwind to Specialty Retailers and Department stores in the fourth quarter. ‘I just bought a $1,000 phone last month, I don’t really need another pair of jeans.'”

iPhone X impreuna cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar putea genera incasari de 52.6 miliarde de dolari pentru compania Apple in T4 2017, fara a mai aduna si vanzarile celorlalte modele ale iPhone. Daca Apple va vinde peste 78 de milioane de telefoane iPhone in T4 2017, atunci va inregistra un nou record in materie de vanzari, iar iPhone X si iPhone 8 o pot ajuta sa faca asta, daca vor fi disponibile in stoc.

iPhone X este o “mina de aur” pentru compania Apple, interesul foarte mare pentru telefon generand incasari enorme, 9 – 12 milioane de precomenzi fiind estimate a fi inregistrate. Cumuland acestea cu vanzari care totalizeaza inca pe atat, putem ajunge la incasarile de 30 de miliarde de dolari pentru Apple in T4 2017 doar pentru iPhone X, fara a lua in calcul restul modelelor iPhone.

iphone x cadouri craciun