iPhone X poate fi Indoit, dar nu se prea Zgarie

iPhone X poate fi indoit de catre cei care sunt intr-adevar dornici asta, procedura nefiind usoara, dar partea buna este ca nu se prea zgarie in utilizarea zilnica.

iPhone X trece printr-un nou test de zgariere si indoire, telefonul celor din Cupertino fiind trecut prin aceasta tortura pentru a ni se arata cat de mari sunt punctele sale de rezistenta. Ieri am aflat ca iPhone X este cel mai fragil iPhone lansat vreodata de catre compania Apple, o companie care vinde asigurare pentru telefoane atribuindu-i un grad foarte mare de risc.

iPhone X este trecut astazi printr-un test in care ni se arata ca are o carcasa si un ecran care rezista destul de bine la zgariere in conditii extreme, asa cum se intampla si cu modelele anterioare. Daca nu umblati cu cutite, cuie si chei in acelasi timp in buzunar, e foarte posibil sa nu aveti probleme foarte mari cu zgarierea ecranului si a carcasei iPhone X.

iPhone X poate fi indoit, dar nu se prea zgarie

iPhone X are totusi o mica problema cu indoirea carcasei, dar nu asa ca modelele anterioare, ci un nou defect este descoperit in acest test. Mai exact, iPhone X poate fi indoit in marginile de jos/sus, unde structura de otel inoxidabil a carcasei este separata de antene, bucatile separate desprinzandu-se daca suficient de multa presiune este aplicata.

iPhone X ramane cu spatii goale intre bucatile structurii metalice a carcasei, plus ecranul care cam vrea sa se detaseze de otelul inoxidabil. Problema e putin probabil sa fie foarte serioasa, asa ca n-ar trebui sa ne facem deocamdata foarte multe griji in legatura cu cu acest potential defect, decat daca vor aparea cazuri care sa confirme faptul ca telefonul se despica in utilizarea zilnica.