Prima Pagina iPhone X iPhone X poate fi Indoit, dar nu se prea Zgarie

iPhone X poate fi Indoit, dar nu se prea Zgarie

iPhone X poate fi indoit de catre cei care sunt intr-adevar dornici asta, procedura nefiind usoara, dar partea buna este ca nu se prea zgarie in utilizarea zilnica.

iPhone X trece printr-un nou test de zgariere si indoire, telefonul celor din Cupertino fiind trecut prin aceasta tortura pentru a ni se arata cat de mari sunt punctele sale de rezistenta. Ieri am aflat ca iPhone X este cel mai fragil iPhone lansat vreodata de catre compania Apple, o companie care vinde asigurare pentru telefoane atribuindu-i un grad foarte mare de risc.

iPhone X este trecut astazi printr-un test in care ni se arata ca are o carcasa si un ecran care rezista destul de bine la zgariere in conditii extreme, asa cum se intampla si cu modelele anterioare. Daca nu umblati cu cutite, cuie si chei in acelasi timp in buzunar, e foarte posibil sa nu aveti probleme foarte mari cu zgarierea ecranului si a carcasei iPhone X.

iPhone X poate fi indoit, dar nu se prea zgarie

iPhone X are totusi o mica problema cu indoirea carcasei, dar nu asa ca modelele anterioare, ci un nou defect este descoperit in acest test. Mai exact, iPhone X poate fi indoit in marginile de jos/sus, unde structura de otel inoxidabil a carcasei este separata de antene, bucatile separate desprinzandu-se daca suficient de multa presiune este aplicata.

iPhone X ramane cu spatii goale intre bucatile structurii metalice a carcasei, plus ecranul care cam vrea sa se detaseze de otelul inoxidabil. Problema e putin probabil sa fie foarte serioasa, asa ca n-ar trebui sa ne facem deocamdata foarte multe griji in legatura cu cu acest potential defect, decat daca vor aparea cazuri care sa confirme faptul ca telefonul se despica in utilizarea zilnica.

 • Srb Srb

  Mult mai rezistent fata de Jet black, deci este SUPERB

 • Daniel Razvan

  Si-n continuare va uram noapte buna !!!

 • Emil

  :)). Il am de vineri, tinut in buzunar doar el, fara altceva , am observat aseara vreo 3 zgarieturi frumoase pe sticla de la display….. nu e chiar asa cum se spune…..

 • Dar tu chiar ai crezut ca este cea mai rezistența sticla din galaxie?

 • mihai90

  MIROBOLANT….la cati bani dai pe el ar trebui sa bati cuie si sa spargi betoane cu el. Si nu sunt vreun utilizator de android…iphone 7 jet black.

 • Daniel Razvan

  … pai voi ATI dat banii … acu’ nu va mai plangeti :)))

 • Awwad

  Rama se zgarie destul de usor, la mine deja are cateva zgariaturi fine

 • Mihai V

  Pai jet black nu rezistent la nimic

 • Srb Srb

  La mine a rezistat f bine si dupa 1 an

 • Mihai V

  Eu cu husa si tot nu am reusit sa-l protejez ca lumea……nu te gandii ca sunt zgarieturi adanci…..sunt microzgarieturi fine dar in lumina se vad, in special pe margini ……..de la distanta zici ca nu are nimic, dar cand il apropii se vede

 • Srb Srb

  PAi poate au aparut pana sa pui husa? Sau poate de la pus scos husa?

 • Mihai V

  Cred ca de la pus-scos husa mai degraba……l-am mai purtat si gol pusca, dar rar