Prima Pagina iPhone X iPhone X – Profit Urias fata de Telefoanele Samsung si Huawei

iPhone X – Profit Urias fata de Telefoanele Samsung si Huawei

iPhone X genereaza profit mai mare decat telefoanele Samsung si Huawei, diferenta aducand miliarde peste miliarde de dolari in conturile companiei Apple.

iPhone X genereaza profit urias pentru compania Apple in comparatie cu ceea ce aduc telefoanele companiilor Samsung si Huawei in cazul vanzarii pe pietele din intreaga lume. Conform unor informatii aparute in cursul zilei de ieri, compania Apple are o marja de profit de 64% la vanzarea iPhone X, adica peste 600 de dolari, sau 700 de euro, in cazul vanzarii telefonului pe pietele din SUA, sau cele din Europa.

iPhone X aduce profit colosal pentru compania Apple, chiar mai mare decat cel pe care-l genereaza iPhone 8, acest model de telefon al companiei Apple generand o marja de profit de 59% pentru companie. iPhone X genereaza profit si mai mare decat Samsung Galaxy S8, telefonul celor de la Samsung avand parte de o marja de profit de 55% in momentul de fata, mai mult decat si-ar fi imaginat multi.

iPhone X – profit urias fata de telefoanele Samsung si Huawei

iPhone X are o marja de profit mai mare si decat cea pe care Huawe Mate 10 i-o aduce companiei chinezesti, aici diferenta fiind mai mica decat in cazul Samsung Galaxy S8, pentru ca Huawei obtin 59.2%. Deci iPhone 8 genereaza profit la fel de mare pentru Apple precum Huawei Mate 10 pentru cei de la Huawei, chinezii plangandu-se recent de profitul pe care-l fac, dar asta e surprinzator, avand in vedere marja.

iPhone X este regele smartphone-urilor cand vine vorba despre profitul generat la fiecare vanzare, compania Apple reusind sa scoata foarte multi bani desi componentele sunt mai scumpe decat in modelele anterioare. iPhone X are marja de cost calculata la pretul de vanzare din SUA, insa daca le luam in calcul pe cele din Europa, China, sau alte zone, atunci Apple face mult mai multi bani decat estimam noi aici.

iPhone X Profit Samsung Huawei

 • Lazu

  Bravo lor

 • Srb Srb

  Superb ! Apple stie sa faca de toate

 • nelu

  Superb. Asta va fi ultimul an al Apple cu prețuri mari. Deci azi am testat iPhone X și după părerea mea nu merita banii doar Pt faceid. Rămân la iPhone 8 plus.

 • Srb Srb

  este pt display, faceID,ideea ca este aparte fata de restul la cum arata si cum este folosit
  La anul cand va aparea si varianta Plus, acesta va porni probabil de la 799$

 • kik_24

  Va bucurați când vedeți cum va prostește Apple?
  Eu si anul asta rămân tot la iPhone 6s, foarte bun.

 • sudteamromania

  Shit iar a dat Tim șpagă

 • Mih

  Vad asa de multi carcotasi, oare nu e obositor, ma intreb ?! Sunt sigur ca asa sunteti si in viata de zi cu zi. Faceti ceva cu viata voastra, altfel muriti tot in frustrari.

 • Mih

  Serios ?! Si ala de la Samsugi care e in parnaie ce a facut ? Acolo sunt dovezi.
  Stai jos ca esti frustrat. Ai 4 si azi.

 • Huawei de ce nu face profit ? :))

 • serban07

  Păi sunt chinezi (cred) folosesc mizeria aia de android, altă bilă neagră, și vând “mult” și ieftin

 • Mih

  Tu crezi ca Apple dupa ce trage linie are profit triplu la fiecare telefon ? Din pretul telefonului are profit sub 50%. Pretul de productie e una, profitul e alta. Pana sa ajungi la productie sunt alte cheltuieli care iti sunt bagate in pretul telefonului. Mai citeste… mai invata, inainte sa deschizi botul.