Prima Pagina Samsung Samsung a fost Intrecuta in Vanzari de iPhone in SUA

Samsung a fost Intrecuta in Vanzari de iPhone in SUA

Samsung a fost intrecuta din nou in vanzarile de smartphone-uri de catre iPhone intr-o piata extrem de importanta pentru ambele companii, are sunt si partenere.

Samsung a fost intrecuta in vanzarile de smartphone-uri de catre iPhone in SUA, compania coreeana nereusind sa depaseasca Apple intr-o tara foarte importanta de pe glob. SUA este acum a treia cea mai mare piata din segmentul smartphone, iar acolo Samsung a inregistrat vanzari de 9.9 milioane de unitati, conform celor de la Strategy Analytics.

Samsung are vanzari cu 2.1 milioane de unitati mai mici decat cele ale iPhone, insa chiar si asa, coreenii au inregistrat o crestere de 200.000 de unitati in vanzari in raport cu anul 2016. Vanzarile iPhone in SUA au scazut cu 1 milion de unitati, conform analistilor, insa chiar si asa, compania Apple ramane in continuare pe prima pozitie in top 5 vanzatori.

Samsung isi pastreaza pozitia a doua in fata LG, ZTE si Motorola intr- piata in care vanzarile ar fi scazut cu 600.000 de unitati fata de T3 2016. Apple este singurul producator din top 5 pentru care vanzarile au scazut, cu 1 milion de unitati fata de T3 2016, restul inregistrand cresteri marginale, sau semnificative, daca ne uitam la ZTE si Motorola.

Samsung nu prea reuseste in SUA sa intreaca Apple in vanzari, iar asta pentru ca iPhone este foarte popular in tara si coreenii nu au deocamdata “uneltele” necesare pentru a schimba asta. Apple nu va fi depasita prea curand in vanzarile de pe piata americana, insa in alte zone de pe planeta Samsung “domneste” cu vanzarile de telefoane ieftine.

Samsung vanzari iphone

 • Srb Srb

  Superb

 • nelu

  In orice afacere dacă ai prețuri decente vinzi mai mult , deci automat faci mai mult profit. Dar Apple nu gândește așa. Apple ar putea gândi ca dacă vinde mai ieftin ar cumpara mai mulți și ar mai avea o sursa de venit in plus din vânzarea de abonamente Apple music sau din aplicații.

 • Lucian P.

  Ar fi fost culmea ca Samsung sa vândă mai mult în SUA …

 • corco

  Pai de ce sa scada din preturi daca fac si asa profituri uriase? Stai linistit ca au ei profesionisti care se ocupa in acest domeniu, vorbim noi, romanii, nu suntem in stare sa punem o bordura, trebuie 7 comisii, 5 experti, 10 proiecte si 4 spagi pt asta.

 • 1x

  Toti au crescut la vanzari si market share , doar Apple a scazut.
  Asta spune multe – ca sa-l citez pe zaone !

 • Ismail30

  Normal

 • Popescu Cristi

  Asa face samsung profit