iMac Pro va avea Procesorul din iPhone 7

Apple va integra in iMac Pro procesorul folosit in iPhone 7 pentru a oferi o serie de functii surpriza pentru utilizatorii macOS din lumea intreaga.

iMac Pro este noul produs al companiei Apple care a fost gandit special pentru profesionistii din lumea intreaga, el fiind pregatit pentru lansare in cursul acestui an. Desi nu se cunosteau multe detalii despre produs pana acum, se pare ca Apple vrea sa includa in el un chip A10 Fusion, cel pe care iPhone 7 il are, separat de procesorul standard al Intel.

Integrand acest chip A10 Fusion din iPhone, compania Apple ar urma sa ofere noi functii pentru utilizatorii de Mac-uri, una dintre cele dorite fiind cea Hey Siri. Conform informatiilor descoperite pana acum, s-ar parea ca acest chip integrat in iMac Pro ar functiona chiar si cand calculatorul este complet inchis, ceva ce n-am mai vazut pana acum pentru un produs al Apple.

Am auzit acum cateva luni ca Apple ar dori sa implementeze un chip din seria A in Mac-urile sale, iar cest lucru pare sa se dovedeasca a fi 100% adevarat, conform informatiilor descoperite. Apple incearca de ani de zile sa lanseze un Mac bazat doar pe procesoare ARM, iar acum se pare ca va avea in final posibilitatea de a o face, sau cel putin de a experimenta cu asta.

Apple nu ar fi primul producator de laptop-uri si calculatoare care ar lansa un model ce are procesor ARM integrat, primele laptop-uri cu Snapdragon 835 fiind deja in pregatire pentru lansare. Ce va face Apple cu procesorul ARM pentru iMac Pro vom afla in curand iar acesta ar putea fi doar inceputul integrarii dechip-uri din seria A in produsele sale.

iMac procesor iPhone

4 COMENTARII