Samsung Galaxy S9. Trei Modele vor fi Lansate

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in trei noi modele de catre compania coreeana, iata ce ecrane vor avea si care vor fi speificatiile lor anul viitor.

Pentru ca iPhone X face ravagii, trei modele ale Samsung Galaxy S9 vor fi lansate in cursul anului viitor pe pietele globale de catre compania coreeana pentru clienti. Samsung Galaxy S8 are preturi cu 700 de LEI mai mici in aceasta pagina deja, din cauza iPhone X, iar pentru Samsung Galaxy S9 se pregateste o schimbare majora in cursul anului 2018.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in trei modele pentru ca si Apple a lansat atat de multe modele anul acesta, deci coreenii vor sa aiba o simetrie in oferta cu americanii. Stim ca in Coreea de Sud s-a invatat din plin copierea, iar din moment ce Apple face schimbari majore, de ce nu ar face si rivalii lor directi acelasi lucru intr-o tentativa de a avea succes ?

Noul model de telefon Samsung Galaxy S9 va avea un ecran de aproape 5 inch, cu aproximativ 1 inch mai mic decat ceea ce astepta toata lumea. Oferta finala va fi apropiata de cea a Apple, care vinde telefoane cu ecrane de 4.7 inch, 5.5 inch si 5.8 inch, diferenta fiind ca in cazul coreenilor nu va exista modelul cu ecran de 5.5 inch, ci unul cu ecran de 6.2 inch.

Samsung Galaxy S9. trei modele vor fi lansate

De ce ar vrea compania coreeana sa lanseze un Samsung Galaxy S9 Mini e foarte clar, ea incercand sa contreze oferta Apple prin copierea noutatilor pe care americanii le au. Avand in vedere popularitatea telefoanelor celor de la Apple, era normal sa vedem ceva de genul acesta facut de catre cei din Coreea de Sud, pentru ca in general nu prea stiu sa faca altceva.

Samsung Galaxy S9 este asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei, mai ales ca seria actuala a avut succes foarte mare pana in momentul in care compania Apple a lansat iPhone X. Avand in vedere ca acum pierde vanzari serioase, compania coreeana va incerca orice pentru a le recupera si cel mai probabil va reusi sa faca asta intr- anumita masura.

Ma astept ca noua serie Samsung Galaxy S9 sa vina cu multe schimbari menite sa contreze ceea ce face Apple acum, insa e greu de spus daca va si reusi. Sunt foarte sigur in Coreea de Sud s-a apasat pe acceleratie pentru a aduce produsele pe piata cat mai repede, dar cred ca asta va aduce alte probleme.

Samsung Galaxy S9 mini