Samsung Galaxy S9. Trei Modele vor fi Lansate

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in trei noi modele de catre compania coreeana, iata ce ecrane vor avea si care vor fi speificatiile lor anul viitor.

Pentru ca iPhone X face ravagii, trei modele ale Samsung Galaxy S9 vor fi lansate in cursul anului viitor pe pietele globale de catre compania coreeana pentru clienti. Samsung Galaxy S8 are preturi cu 700 de LEI mai mici in aceasta pagina deja, din cauza iPhone X, iar pentru Samsung Galaxy S9 se pregateste o schimbare majora in cursul anului 2018.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in trei modele pentru ca si Apple a lansat atat de multe modele anul acesta, deci coreenii vor sa aiba o simetrie in oferta cu americanii. Stim ca in Coreea de Sud s-a invatat din plin copierea, iar din moment ce Apple face schimbari majore, de ce nu ar face si rivalii lor directi acelasi lucru intr-o tentativa de a avea succes ?

Noul model de telefon Samsung Galaxy S9 va avea un ecran de aproape 5 inch, cu aproximativ 1 inch mai mic decat ceea ce astepta toata lumea. Oferta finala va fi apropiata de cea a Apple, care vinde telefoane cu ecrane de 4.7 inch, 5.5 inch si 5.8 inch, diferenta fiind ca in cazul coreenilor nu va exista modelul cu ecran de 5.5 inch, ci unul cu ecran de 6.2 inch.

Samsung Galaxy S9. trei modele vor fi lansate

De ce ar vrea compania coreeana sa lanseze un Samsung Galaxy S9 Mini e foarte clar, ea incercand sa contreze oferta Apple prin copierea noutatilor pe care americanii le au. Avand in vedere popularitatea telefoanelor celor de la Apple, era normal sa vedem ceva de genul acesta facut de catre cei din Coreea de Sud, pentru ca in general nu prea stiu sa faca altceva.

Samsung Galaxy S9 este asteptat de catre foarte multi dintre fanii companiei, mai ales ca seria actuala a avut succes foarte mare pana in momentul in care compania Apple a lansat iPhone X. Avand in vedere ca acum pierde vanzari serioase, compania coreeana va incerca orice pentru a le recupera si cel mai probabil va reusi sa faca asta intr- anumita masura.

Ma astept ca noua serie Samsung Galaxy S9 sa vina cu multe schimbari menite sa contreze ceea ce face Apple acum, insa e greu de spus daca va si reusi. Sunt foarte sigur in Coreea de Sud s-a apasat pe acceleratie pentru a aduce produsele pe piata cat mai repede, dar cred ca asta va aduce alte probleme.

Samsung Galaxy S9 mini

123 COMENTARII

  1. “… Samsung Galaxy S8 are preturi cu 700 de LEI mai mici…”, e clar cred, dacă pot face asemenea reduceri, cum au umflat prețurile, in goana după profituri rapide. Valabil pentru toți producătorii….

  2. Adevarul e ca x-ul i-a cam bulversat pe producatori , Apple nu prea a schimbat design-ul si tot avea o cota buna de piata . Acum a facut revolutie

  3. Gama mini sa sfârșit cu S5… au mai fost zvonuri și despre un S8 mini (parca) dar nu sa concretizat nimic
    De ce nu va exista S9 mini? Pentru ca nu ar mai avea niciun rost gama A care este mid range premium și împrumută masiv caracteristici de la gama S
    “De ce ar vrea compania coreeana sa lanseze un Samsung Galaxy S9 Mini e foarte clar, ea incercand sa contreze oferta Apple prin copierea noutatilor pe care americanii le au “…. Pai și care sunt aceste noutăți? Samsung de la S6 a avut 3 modele High End, 2 S uri și 1 Note, Apple a lansat iX și astfel a copiat strategia Samsung (din nou) cu segmentul dimensiunilor smartphone urilor… 2 terminale cu ecran mai mic ( ca gama S) și unul cu ecran mult mai mare ( ca gama Note)

  4. Adevarul este ca Iphone X a făcut revoluție în lumea applephone.
    Cumpara ecran Samsung, procesor Samsung , foloseste o camera duală imediat după Samsung foloseste recunoaștere facială după Samsung și sunt multe altele cu care desigur se lauda naifonX dar trebuie să te uiți putin la stânga și la dreapta și sigur le vezi în apropiere folosite de alte firme SUPER REVOLUTIE.

  5. “Pentru ca iPhone X face ravagii”
    +
    “Stim ca in Coreea de Sud s-a invatat din plin copierea, iar din moment ce Apple face schimbari majore, de ce nu ar face si rivalii lor directi acelasi lucru intr-o tentativa de a avea succes ?”

    Pe bune? ????
    Așa ravagii face iPhone X, Doamne ferește! Uragan, nu altceva!

    Cât despre a doua afirmație, este clar zaone, că articolele tale sunt tendențioase împotriva Samsung și servile față de Apple. Sincer, nu am citit niciodată așa afirmații pe niciun alt site.
    Tu știi foarte bine că Apple a copiat de la Samsung strategia de multi-size a iPhone-ului.
    Samsung a venit cu varianta S3 + S3 mini, și a menținut-o multă vreme, până și Apple s-a “inspirat”, şi a venit cu iPhone 6 + iPhone 6 Plus.
    Apple oferea “the iPhone”, un singur model, aceeași dimensiune, dar a văzut succesul Samsung și a copiat cu nerușinare.
    Iar azi, tu insinuezi că Samsung copiază de la Apple, dar uiți să spui că e vorba despre ceea ce Apple a copiat de la Samsung :((

  6. Nu e nicio surpriza în privința abordării administratorului fata de concurenta Apple… Ai grija, o sa fi acuzat ca trolezi și poftit afara

  7. Cel mai prost articol ever. Samsung lanseaza o gramada de modele pe an, iar Apple abia acum a reusit sa lanseze 3 modele simultan. Din care 2 sunt acelasi lucru de anul trecut si “marea revolutie” Iphone X fiind ceva ce nu poate fi numit telefon 2017…

  8. Mai invata. Samsung doar asambleaza. Camera duala a venit mai intai pe 7 plus si dupa pe note 8
    iOS,cpu,gpu,display,design by apple in california.

  9. Tu nu citesti pe alte site”uri asa ca shh
    S3 e f diferit faya de mini dar pana si eu stiu despre samsung mai multe. Doar sony avea hardware f apropiat intre cele 2

  10. ??? Bravo Cosmin …..lasa-l ca e lesinat de cate mere acre a mancat ……el singur s-a ales penibilul site-ului :)))) trebuia sa avem si asa ceva pe aici ???

  11. Pe bune ? Companie dovedita in instanta ca a copiat de la Apple si TSMC, cel putin din ce am scris eu, si ca a angajat studenti ca sa scrie comentarii nasoale de HTC, asta e compania aia curata ? Sa fim seriosi.
    Samsung a copiat intai iPhone, iar pana a ajuns Apple sa lanseze iPhone-uri cu ecrane diferite, mai toata China facea asta.

  12. Normal ca din cauza lui iphone x, S8 are reducere de 700 lei, ca doar nu are 8 luni de la lansare si in 3-4 luni apare S9:))) Inteleg ca asta e un site fanboys apple, dar sa nu exageram…

  13. Da, Samsung a copiat de la iPhone în 2007, și atât. A copiat elemente de design nesemnificative, precum pătrățele cu colțuri rotunjite, zăvorul slide-to-unlock, și forma rotunjită a smartphone-ului.
    Dar uiți, sau ignori cât a copiat Apple de la Samsung, și în general de la toți: denumirea Plus, strategia de lansare a mai multor dimensiuni de smartphone-uri, phablet-ul, stylus-ul, designul flat, centrul de notificări, formatul mic de tabletă, wireless charging, mai nou ecranul OLED, etc etc etc etc.

    Când justiția americană a demonstrat furtul de tehnologie de la Samsung, a venit Obama și a anulat decizia irevocabilă a instanței judecătorești. Foarte frumos! Apple este curată, și doar Samsung fură :))))
    Acum Apple are probleme cu Qualcomm, dar deh…

    Cred că oamenii maturi acceptă că Samsung a copiat iPhone-ul în 2007, și gata, îngroapă asta în trecut. Să tot revii după 10 ani și să acuzi Samsung de copiat și furt pentru niște amărâte de elemente de design, oh boy…

  14. Samsung a copiat iPhone în 2007 și cam atât, primul Galaxy S era o clona iPhone…. A copiat Samsung de la TSMC? Ce a copiat? Procese de fabricație antice? TSMC e nasoala rău la dezvoltare și controlare tehnologii pentru procesoare, uitate puțin la trecutul și prezentul acestei companii
    Nu știu cum a fost cazul HTC, dar dacă e sa vorbim de comentarii nasoale la adresa altor companii, putem sa vb și despre comentariile lui Cook când spunea ca ecranele Oled sunt nasoale și utilizatorii sa se ferească de ele ( culmea iX)
    Cand Apple a copiat strategia Samsung cu smartphone uri de dimensiuni ale diferite, toată gloata de producători Android aveau asa ceva

  15. E pe puțin cât a copiat Apple pana acum (din ce ai scris tu), dar și Samsung a copiat de la Apple (au recunoscut și ei)
    Atat Samsung și ceilalți producători android merg pe alte cai diferite de cele ale Apple și rezultatul este ca Apple nu mai are nici un fel de influenta asupra trendurilor de pe piața, dar le copiaza mult pe al altora: a eliminat Samsung butonul home, la eliminat și Apple, a făcut Samsung un smartphone cu ecranul care acoperă întreg panoul frontal, a făcut și Apple la fel, a băgat Samsung dual OIS in smartphone uri a făcut și Apple la fel, a eliminat Motorola jack ul audio, a făcut și Apple la fel ( și lista poate continua mult și bine)

  16. Dovedita în instanță unde? În America? Aproape toate procesele intentate de apple împotriva samsung au fost declarate absurde de către instanțele europene(parcă apple și-a cerut scuze public fata de samsung in Anglia),unde castiga apple procesele? In America unde președintele a anulat o decizie judecătorească care era în favoarea samsung? Aproape toate procesele intentate de apple sunt aiurea, instanțele europene si nu numai au demonstrat asta, implicarea președintelui în procese denotă faptul că apple este si va fi în continuare favorizată acolo, unde este corectitudinea? Nu exista companie curata, 3 sferturi din ios seamănă cu android (mai nou au “copiat si managementul prost de ram), pentru administrator dacă o companie lanseaza 3 telefoane si cumva apple a făcut asta înseamnă că o copiază, dacă îmi amintesc bine pe aici se gasesc articole în care samsung copiază produse nelansate de apple. Total aiurea.

  17. Ai grija când spui ca motorola a eliminat jack ul audio si dupa a urmat apple, o sa vina administratorul sau alți oameni si te vor contrazice, tu trebuie sa înveți:motorola a copiat ideea(poate nu era nici macar la stadiul ăsta) apple de a elimina jack ul audio, adică aceste companii vad în viitor ce face apple, le aplica în smartphone, apple ajunge si ea sa implementeze dupa care da în judecată companiile pentru furt în America și câștigă.??

  18. Nu eu sunt frustrat,eu nu am emotii pe net. Da,pixel 2 are android ce este facut de google. Display lor sunt 100% samsung si lg ,nu sunt modificate etc. le cumpara complet.cpu este sd 100% etc
    Fa o diferenta inainte sa te mai agiti

  19. S5 nu se putea debloca cu o poza? Iar acum se poate? Asta e evolutie?? Eu zic ca este aceeasi mizerie sau mai rau chiar in functie de ce raspuns prin da sau nu imi oferi

  20. Samsung are pe spate senzor,a bagat bixby are butoane in display virtuale..samsung nu a scapat de niciun buton,DOAR a adaugat

  21. Poate invers,apple e pe cale sa devina singura companie cu o valoare de trillion $ si tu ma iei cu proostii
    Nu are cum sa fie cumparata decat de Dumnezeu

  22. A copiat elementele cheie in ceea ce defineste un smartphone
    Lasa-ne cu samsung care arunca pe piata multe bombe de nimic si dupa se crede ca a fost prima

  23. Si de ce un iphone dupa 7-8 luni nu se reduce cu 700 lei? Mai gandeste,samsung se devalorizeaza instant cum l-ai desigilat + pe raft
    Deci cum ai zis si tu sa nu exageram ca ne facem de kkt

  24. Eu ma uit concret la ce am luat eu acum 13 luni. Iphone 7 jet black de 128 gb
    La ei au scazut cu 50$ la noi la reselleri cu 50 lei
    S8 deja a scazut fara nici macar sa apara s9 etc

  25. poftim? mai verifica sau nu stiu ce verificari ai facut, eu am luat jet black iphone 7 de 128 si la istyle/emag tot este 3500 lei…
    vezi ca te uiti pe la black friday etc…sau cine stie ce kkt.

  26. iphone 7 32 a fost 3300lei la resellerii autorizati(3600 poate era la tine pe olx) iar acum fara blackfriday sau cine stie ce e 3000

  27. daca samsung cumpara apple….e ca si cum ai spune daca porcii ar zbura…esti copil cu astfel de intrebari tampite
    Deci mergi alaturi de cei ce se gandesc cine este castigatorul dintre un tigru si un rechin. Deci poate nu tu, dar altii ce sunt destepti inteleg de ce nici nu merita sa ma gandesc macar la raspuns

  28. Bine ma. Eu sunt copilul ala frustrat. Sincer chiar as vrea sa ma intalnesc cu tine sa vad cum arata un fanboy apple, samsung hater… Sunt foarte curios. Dar cu venele?

  29. Ieri am intrat.. nu am crezut ca exista un site anti samsung, dar cand m-am uitat la comentarii si te-am vazut:))) am avut o criza de ras, nu am crezut ca exista asa frustrat. Adica poti candida lejer la frustratul anului fara probleme ..

  30. Adevarat. Era foarte enervant ca de fiecare dată să glisezi peste senzor si uneori sa nu functioneze. Acum la s8 doar atunci senzorul si gata. La iris scanner uneori e instant, nu e asa de rapid sistemul software precum iris scanner. Într-adevăr că la lumina slabă functioneaza mai greu, iti reglează luminozitatea display-ului pana ce iti luminează ochii care este putin deranjant la început dar dupa te obișnuiești.

  31. Parca ultimul proces castigat de apple a fost pentru Swipe To Unlock. Da extraordinară tehnologie, parca si face uitat faptul ca de 3 ani Samsung domină piata cand vine vorba de design.

  32. Ai probleme grave:)))) Incerci sa aduci niste argumente valabile dar nu prea le gasesti:))))))) Ce facem cu acel jet black la 2300?? Nu ai raspuns, imi zici doar de varianta 128 gb… Chiar vreau sa iti fac cinste cu o bere, vreau sa intalnesc un fanboy apple si un mare hater samsung, sa ma uit la tine si sa inteleg de ce conduce psd-ul tara…

  33. Mama ce cretin e asta care a scris articolul..:)))) La fiecare pas se ia de Samsung ca e mai prost ca Iphone si ca vor sa ii copieze, dar sa nu uitam ce companie are tehnologie si design mai bun, sa nu uitam ca multe lucruri de pe iphone de anul asta sau de acm un an erau deja la Samsung, sa nu uitam cine a venit mai intai cu ecranul 18.5/9, sa nu uitam a cui telefon are rezolutia e mai buna, sa nu uitam de cand are iphone ecran oled (desigur, luat de la Samsung), si de cati ani buni pune Samsung oled pe telefoane. Lista continua, si eu spun ca iphone are minusuri, nu ca e prost, dar ma enerveaza cand apar destepti din astia pro apple care cred ca sunt cele mai tari telefoane. Mai ales ca asemenea destepti ajung sa aiba macar o minuscula influenta, ca in cazul de fata. Iphone are lucruri interesante, dar per total eu consider ca Samsung aduce mai multe, mai bune si mai importante. Asa ar trebui sa arate o parere, nu batjocura si exagerari.

  34. Exact! Nu aș putea scrie întreaga listă de copieri marca Apple, pentru că este foarte lungă. Și chiar dacă aș scrie întreaga listă, mereu vor exista articole pe idevice care vor spune că Samsung copiază de la Apple, sau că toți producătorii imită Apple, etc.

    Ai dreptate, Apple nu mai contează în trenduri, pentru că nu mai aduce nimic relevant care să fie un pas înainte pentru industrie.

  35. google nu isi calibreaza hardware decat prin soft updates..google are display asa cum are dacia motorul renault 100% identic hardware

  36. Ce usor eviti un raspuns spunand o prostie:)) Deci nu cred, am ramas fara cuvinte, stiam ca fanii apple sunt fanboys inraiti, dar nu credeam ca in halul asta…

  37. orice om mic si simplu ramane deseori fara cuvinte din chestii minore, dar nu stiam ca la tine se duce aceasta treaba chiar si in lumea internetului

  38. Ce repede o dai in citate, dar adevaratele intrebari mereu le eviti. Hai sa vedem cat de penibil ajungi micitule fan boy apple.

  39. spre deosebire de voi, eu imi creez propriile citate. Vad ca tu eviti intrebarea mea si nu eu pe a ta…te mai intreb 1 data ce intrebare am evitat? daca nu raspunzi poti sa iti iei mizeriile tale de comentarii in alta parte

  40. :))) iphone 7 la 2800 si jet black la 2300? Si acum 1 luna jumatate o ruda a luat de la mediagalxy iphone 7 cu 2700. Cum facem? Parca la iphone nu scadea pretul.

  41. Păi așa face și Apple mizerii, ca să fie prima: animoji (în mod special ăla cu “caca”), primul iPhone (care era o mizerie nefuncțională).

  42. ba da, true tone are senzori seciali de ex, p3 gamut este hardware, tot de apple facut. Citeste, nu trebuie sa ma crezi pe mine sau sa discuti cu mine
    Pt Apple samsung face doar miezul adica acel oled restul este adaugat de apple

  43. Bine ma, ramai in lumea ta… Se vede ca esti obsedat, plangi cand se aude o stire nasoala legata de apple. Asta e, am auzit de fanboys apple/hater samsung, dar nu am crezut ca exista in halul asta. apropo:
    Telefon mobil Apple iPhone 7, 32GB, Black:
    3499 Lei (- 20% ) – 2799 Lei
    Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G:
    3599 Lei (- 16% ) – 2999 Lei
    Emag in momentul asta. Ai grija sa nu iti tai venele, ca nu mai avem de cine sa ne batem joc.

  44. iphone 7 black de 32 a fost 3299 cand a aparut….dar uite ca sa intelegi ce faci tu aici o sa fac ca tine
    S8 cand a aparut a costat 5999 lei acuma a scauzt la sub 3000….deci 50%

  45. eu nu vad niciun 2300 lei…oficial cu garantie, fara sa fie resigilat etc…lasa-ma cu mine nu iti merge. Eu nu vad acel pret acum si nicaieri…link te rog altfel ramai prrost in continuare sa crezi ca te voi crede

  46. :)))) Baaaa, nu mai pot de ras:)) De unde le scoti? Ca din cap sigur nu:))) Iphone 7 32gb la lansare in Romania: 3499 lei, Samsung Galaxy S8 64gb la lansare in Romania: 3599 lei. Dar in casuta ta cu logouri iphone, preturile sunt altfel:))

  47. omule link oficial, altfel e doar bullshit de maimuta. Minciuni.Dupa cum ziceam si eu in ton cu tine, S8 a fost 6000 lei la lansare, si S8+ a fost 9.999 lei

  48. datorita IP tau, nu ai intrat de ieri, apari mai demulti timp, dar continua sa minti
    Si vezi ca eu nu am emotii pe net, eu le provoc asa cum esti tu acum si cum te simti, este datorita mie

  49. dupa cum ziceam mai devreme
    “E ROG link sa fie, pt ca orice alt comentariu din partea ta arata ca esti doar un imbecil ce nu are cu ce sa isi sustina afirmatiile de kkt”
    you just proved my point
    un om mare nu prea isi pierde timpul, iar daca o face nu sta sa mai si recunoasca acest lucru

  50. Aia a fost o promotie speciala oferita pentru ca a permis Apple. Pana cel mai devreme la jumatatea lui 2018 nu mai vezi pretul ala, insa chiar si atunci e cam devreme.

  51. 1. Da, am am intrat pentru ca folosesc google now si imi filtreaza stiri pentru apple si android in general, dar ieri am aflat ca acest site e prea anti samsung si tot ieri am inceput sa comentez (ziceai ca nu m-ai mai vazut pe site).
    2. Daca tot ai aflat ip-ul, ai aflat si unde stau, invitatia la bere e deschisa, e mai usor sa vorbim la o masa. Imi poti lasa un facebook.
    3. In celelalte comentarii m-ai facut imbecil, eu nu te-am jignit, dar nu mai conteaza.
    4. Nu am ce link sa iti dau pentru ca pretul ala a fost vineri, acum e 2799 la emag, poti cauta si singur ti-am lasat poza din catalog.
    5. La intebare era vorba de acel jet black la 2300, acum 2700, dar ai spus ca e resigilat, dupa ai cerut link, ti-am pus poza, a venit seful tau, adminul, si a zis ca aia a fost promotie si nu se pune…dar daca puneau astia s8 la 2400 erati in extaz.
    6. La pret imi poti arata cate grafice doresti, eu ti-am aratat preturile acum si la lansare.
    7. Folosesc momentan de la birou un iph7 si un s8 personal, 2 telefoane bune. Fiecare cu atuurile lor. Dar sunt astia ca tine care se cred razboinicii internetului.

  52. Preturi fara reduceri, cum afiseaza emag: iph 7 – 3499, s8 – 3599, iph 7 jet black – 2799. E bine asa, cine e mai ieftin?