Samsung Galaxy S9. Schimbare URIASA de Design

Samsung Galaxy S9 va avea o schimbare uriasa de design care il va face mai interesant decat iPhone X din foarte multe puncte de vedere anul viitor.

Doar cateva luni ne despart de prezentarea oficiala a Samsung Galaxy S9, insa iata ca nu mai contenesc sa apara informatii cu privire la noutatile pe care telefonul coreenilor le va include. V-am spus dimineata ce camera de ultima generatie va fi inclusa, iar acum aflam si despre faptul ca urmeaza sa fie facute si modificari in legatura cu ecranul.

Samsung Galaxy S9 va avea tot un ecran de 5.8 inch, tot Infinity Display, iar versiunea Plus va avea unul cu diagonala de 6.2 inch. Desi din punct de vedere tehnologic e posibil ca imbunatatirile sa fie minore, compania coreeana vrea totusi sa aduca o schimbare din punct de vedere vizual pentru clientii sai, iar ea va fi una uriasa, din multe puncte de vedere.

Mai exact, conform unor detalii oferite de o persoana apropiata Samsung, pentru Samsung Galaxy S9 se pregateste o reducere substantiala a marginilor panoului frontal. In Samsung Galaxy S8 ecranul ocupa 84% din panoul frontal, insa in noul model de telefon acest procent urmeaza sa creasca pana la valoarea de 90%.

Samsung Galaxy S9. Schimbare URIASA de Design

Samsung Galaxy S9 cu un ecran care ocupa atat de mult din panoul frontal va fi practic dominat de catre acesta si va afisa imagini aproape de la un colt la altul. Marginile urmeaza practic sa dispara din jurul ecranului, asa cum asteapta extrem de multa lume de foarte mult timp, schimbarea urmand a fi mai mare si decat cea a iPhone X.

Se pare ca marginea inferioara a panoului frontal urmeaza sa dispara aproape in totalitate din Samsung Galaxy S9, in timp ce marginea superioada a ecranului va fi mult redusa. Marginile laterale probabil vor ramane acolo, iar in spatiul nemodificat va fi inghesuita camera frontala, iris scannerul si toti senzorii adiacenti ecranului telefonului.

Daca vom vedea o asemenea schimbare facuta pentru Samsung Galaxy S9, nu m-ar mira sa vad si un decupaj pentru a ascunde camera si senzorii necesari utilizarii. Daca Samsung ar copia aceasta caracteristica de design a iPhone X, ar fi de rasul tuturor, insa aceasta nu ar fi prima oara cand corenii ar copia ceva de la compania Apple.

Samsung Galaxy S9 schimbare ecran