Apple Pregateste Schimbari majore pentru Apple Watch si Mac in 2018

Apple pregateste o serie de schimbari majore pentru Apple Watch si Mac in 2018, compania americana urmand a oferi performante imbunatatite si functii noi.

Compania Apple pregateste o schimbare majora pentru Apple Watch si Mac in 2018, cei din Cupertino dorind sa ofere performante imbunatatite pentru ambele tipuri de produse de anul viitor. Pentru a isi indeplini planul, cei de la Apple intentioneaza sa foloseasca noi tipuri de placi logice care sunt mai rapide si mai versatile decat cele folosite in actualele modele, acestea fiind folosite in iPhone 8 si iPhone X.

Apple vrea sa foloseasca tehnologia placilor logice din iPhone 8 si iPhone X inclusiv in Apple Watch si Mac, totul multumita performantelor foarte mari in transferul de date. Apple a lucrat cu o companie numita Career pentru a integra aceste tehnologii in placile logice ale iPhone 8 si iPhone X, iar pentru 2018 vrea sa faca aceeasi schimbare inclusiv pentru Apple Watch si Mac, ea fiind una majora.

Apple pregateste schimbari majore pentru Apple Watch si Mac in 2018

Apple nu va imbunatati doar performantele Apple Watch si Mac multumita acestei schimbari, ci va reduce deasemenea spatiul ocupat in interiorul produselor de catre placile logice. Aceasta schimbare ar permite implementarea de componente noi care sa ofere functii imbunatatite pe Apple Watc si Mac, dar ceea ce ar putea fi oferit de catre americani ramane sa aflam abia in anul 2018.

“It order to address future hardware form factor design requirements (e.g. saving more internal space) and to keep abreast of potential data transmission spec upgrades (e.g. USB 3.2), we believe Apple is now working with Career, its FPCB supplier for MacBook, in exploring LCP FPCB designs for future MacBook models.”

Apple a folosit aceasta tehnologie in premiera pentru telefoane, iar competitorii sai vor avea nevoie de cel putin inca un an pentru a o putea integra in propriile produse, indiferent de ce fel sunt. In aceasta idee, aceste tipuri de placi logice urmeaza sa ajunga in produsele competitorilor Apple abia din cursul anului 2019, deci Apple va avea un avantaj serios in fata lor pana in acel punct.

Apple Watch Mac placi logice