iOS 11.2 – Cea mai buna Veste pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 vine cu o veste buna pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume, compania Apple reusind sa surprinda in mod placut cu actualizarea.

iOS 11.2 a fost lansat ieri de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind comparata in performante cu iOS 11.1.2. In clipurile video de mai jos puteti vedea cat de bine functioneaza iOS 11.2 in comparatie cu iOS 11.1.2 in momentul de fata, iar actualizarea lansata ieri vine cu o veste foarte buna pentru toti utilizatorii celor din Cupertino.

iOS 11.2 are performante mai bune decat iOS 11.1.2 pe toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile celor din Cupertino, de la simpla pornire si pana la folosirea aplicatiilor instalate. Am vazut de-a lungul perioadei beta de testare a iOS 11.2 ca performantele sistemului de operare sunt mai bune decat cele ale iOS 11.1.2, insa m-am gandit ca asta se va schimba pana cand va fi lansata versiunea finala.

iOS 11.2 – cea mai buna veste pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 nu are performante cu foarte mult mai bune decat cele ale iOS 11.1.2, insa vedem ca incetul, cu incetul, compania Apple incepe sa ofere o experienta mai buna pentru iPhone si iPad. Aici vorbim doar despre perfrmante, pentru ca in rest exista buguri peste buguri, iar iOS 11.2 nu este lipsit de probleme, Face ID din iPhone X fiind dezactivat pe unele telefoane dupa instalarea actualizarii.

iOS 11.2 nu va fi, probabil, ultima versiune a sistemului de operare lansata anul acesta de catre compania Apple, iar asta pentru ca, probabil, Apple mai are de rezolvat diverse probleme ale noastre. iOS 11.2 este in momentul de fata ultima versiune a iOS disponibila de la compania Apple, dar am o vaga presimtire ca luni vom vedea o noua versiune beta disponibila, dar nu neaparat iOS 11.3.