Prima Pagina iOS 11 iOS 11.1.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad intr-un viitor nu extrem de indepartat, daca exploit-ul ce urmeaza sa fie publicat curand va fi util.

14

iOS 11.1.2 jailbreak si-ar putea face aparitia pentru iPhone si iPad anul viitor, sau cel putin aceasta este speranta celor care au vazut mesajul de mai jos in cursul zilei de ieri. Acesta a fost publicat de catre un cercetator in securitate informatica, el urmand a publica un exploit pentru iOS in perioada urmatoare, acesta putand fi dezvoltat intr-o solutie de jailbreak.

Exploit-ul descoperit de catre acest cercetator poate fi folosit in iOS 11.1.2 si in versiunile anterioare ale sistemului de operare, dar nu si in iOS 11.2, altfel n-ar fi decis sa il lanseze. E destul de clar ca exploit-ul permite exploatarea versiunilor anterioare ale sistemului de operare iOS, altfel n-ar fi existat vreun motiv pentru publicarea sa in acest moment.

iOS 11.1.2 inca mai poate fi instalat pe iPhone si iPad, asa ca daca vreti cu disperare sa asteptati o solutie de jailbreak, dar nu va deranjeaza sa vi se reporneasca aleator telefonul, atunci puteti face downgrade. Ca sa fiu complet sincer, nu mi-as face mari sperante ca o solutie de jailbreak pentru iOS 11.1.2 va fi lansata vreodata, dar pe de alta parte as putea sa ma insel, nu ?