iOS 11.1.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad intr-un viitor nu extrem de indepartat, daca exploit-ul ce urmeaza sa fie publicat curand va fi util.

iOS 11.1.2 jailbreak si-ar putea face aparitia pentru iPhone si iPad anul viitor, sau cel putin aceasta este speranta celor care au vazut mesajul de mai jos in cursul zilei de ieri. Acesta a fost publicat de catre un cercetator in securitate informatica, el urmand a publica un exploit pentru iOS in perioada urmatoare, acesta putand fi dezvoltat intr-o solutie de jailbreak.

Exploit-ul descoperit de catre acest cercetator poate fi folosit in iOS 11.1.2 si in versiunile anterioare ale sistemului de operare, dar nu si in iOS 11.2, altfel n-ar fi decis sa il lanseze. E destul de clar ca exploit-ul permite exploatarea versiunilor anterioare ale sistemului de operare iOS, altfel n-ar fi existat vreun motiv pentru publicarea sa in acest moment.

iOS 11.1.2 inca mai poate fi instalat pe iPhone si iPad, asa ca daca vreti cu disperare sa asteptati o solutie de jailbreak, dar nu va deranjeaza sa vi se reporneasca aleator telefonul, atunci puteti face downgrade. Ca sa fiu complet sincer, nu mi-as face mari sperante ca o solutie de jailbreak pentru iOS 11.1.2 va fi lansata vreodata, dar pe de alta parte as putea sa ma insel, nu ?