iOS 10.3.3 jailbreak a fost Demonstrat, va fi Lansat

iOS 10.3.3 jailbreak va fi lansat in curand pentru iPhone si iPad, solutia fiind dezvoltata deja de catre un hacker celebrul pentru a fi distribuita.

iOS 10.3.3 jailbreak a fost demonstrat oficial in cursul acestei zile si urmeaza sa fie lansat oficial in perioada urmatoare, conform hackerului care a publicat imaginea de mai jos. Detalii cu privire la viitoarea solutie de iOS 10.3.3 jailbreak n-au fost oferite de catre hacker, insa putem presupune fara probleme ca ea va fi lansata pentru publicul larg in perioada urmatoare.

iOS 10.3.3 jailbreak nu are anuntata vreo lista de telefoane compatibile, nici ce alte versiuni ale iOS ar putea suporta, insa ne putem astepta la suport doar pentru anumite modele. Fie ca vor fi doar cele cu procesoare de 64 biti, sau 32 biti, e destul de sigur ca solutia de iOS 10.3.3 jailbreak nu va functiona cu toate iDevice-urile.

iOS 10.3.3 jailbreak ar trebui sa fie disponibila in urmatoarele luni, iar pe masura ce apar informatii noi in legatura cu ea va voi anunta. Din pacate nu mai puteti instala iOS 10.3.3 in momentul de fata pentru a face jailbreak, asa ca daca nu-l aveti instalat, nu va ganditi ca veti putea face instalarea pentru a folosi solutia.

iOS 10.3.3 jailbreak

8 COMENTARII