Apple Vinde iPhone X cu 1700 de Dolari inainte de Craciun

Apple este obligata sa vanda iPhone X la preturi care ajung pana la 1700 de dolari, cele mai mari din intregul sau lant de distributie.

iPhone X este vandut la un pret exorbitant inainte de Craciun chiar de catre compania Apple, americanii fiind obligati sa-si vanda telefoanele la preturi care ajung pana la 1700 de dolari. Vorbim aici despre versiunea cu 256 GB spatiu de stocare a iPhone X, India fiind tara in care telefonul este vandut la un pret atat de mare, dar chiar de la Apple.

Cresterea preturilor pentru telefoanele Apple, inclusiv iPhone X, dar exceptand iPhone SE, a fost impusa de catre autoritati prin majorarea tazelor de import pentru produse electronice. iPhone SE este produs local de catre compania Apple, astfel ca acest model nu are taxe de import aplicate, deci este cel mai ieftin iPhone vandut in India.

iPhone X cu preturi de 1700 de dolari in India are sanse infime de a genera vanzari considerabile in cea de-a doua tara de pe planeta, din punct de vedere al numarului de locuitori. Apple avea planuri foarte mari cu India, dorea sa cucereasca aceasta piata in plina dezvoltare, dar deocamdata a ramas cu o cota de doar 3% in piata smartphone locala.

90% dintre produsele Apple vandute in India au aplicate taxe de import, deci sunt cu mult prea scumpe decat ar trebui, mai ales ca in tara vasta majoritate a populatiei are salarii mai mici decat in Romania. In ciuda acestui lucru, Apple produce iPhone SE in India acum si vrea sa extinda productia la alte modele pentru ca mai multe sa beneficieze de preturi mai mici.

“Its priciest iPhone X model now costs 105,720 rupees ($1,646.61) for a 256 gigabyte (GB) variant, according to Apple’s India website, an increase of 3.6 percent. The price of a 256 GB iPhone 8 has risen by 3.1 percent to 79,420 rupees.”

iPhone X india scump

9 COMENTARII

  1. Esti superb de stupid…?
    Mare gradina lu’ Dumnezeu.
    Și să ne mai amintesti cat ești de bogat, te rog!
    F…ing stupid looser…

  2. Nu e deloc superb !!! Nu contează ca ești bogat sau nu… noi clienții, sau presupuși clienți nu trebuim sa generam un trend de a cumpara așa cum Apple a generat un trend cu prețurile pam-pam !!!

  3. este strict problema Indiei si nu Apple

    Cresterea preturilor pentru telefoanele Apple a fost impusa de catre autoritati prin majorarea taxelor de import pentru produse electronice