iPhone X ne arata iar ca Face ID nu este Sigur

iPhone X are sistemul Face ID prezentat intr-un nou clip video ca fiind nesigur pentru utilizare, el deblocand telefonul pentru o persoana necunoscuta.

12

iPhone X a trecut printr-un nou test de securitate in India, aici o mama si o fiica aratandu-ne ca Face ID nu este chiar atat de sigur precum ar dori fanii Apple sa creada. In clipul video de mai jos puteti vedea cum aceste persoane reusesc sa pacaleasca Face ID din iPhone X si sa deblocheze telefonul fara un cod de acces introdus.

iPhone X recunoaste ambele femei, desi ele nu seama extrem de bine astfel incat sistemul de recunoastere faciala Face ID sa fie indus in eroare foarte usor de catre fetele lor. Aceasta nu este prima oara cand Face ID din iPhone X este prezentat ca fiind usor de pacalit de catre persoane care nu sunt gemeni, Apple explicand ca gemenii isi pot debloca telefoanele.

iPhone X are un Face ID care invata fetele utilizatorilor in timp si poate fi “antrenat” sa recunoasca inclusiv alte persoane prin fortarea introducerii codului de acces la deblocare. Aceasta ar putea fi si situatia celor doua femei care deblocheaza iPhone X cu Face ID, iar compania Apple inca nu pare sa aiba o rezolvare pentru problema.

Din pacate, iPhone X este departe de a oferi un nivel de securitate cel putin rezonabil pentru telefoanele Apple, insa poate ca in timp asta se va schimba.