Home – Apple face un Documentar despre Case

Apple a comandat un documentar care va prezenta casele extraordinare de pe intreaga planeta, cei din Cupertino incercand sa promoveze digitalizarea caselor.

home apple documentar case

Home este un serial de tip documentar comandat de catre compania Apple pentru Apple Music, acesta urmand a avea un centru case extraordinare, conform unor surse din cadrul productiei. Conform producatorilor, documentarul va intra in cele mai extraordinare case de pe planeta si le va prezenta in intregime pentru abonatii Apple Music.

Home pare sa fie destul de similar cu MTV Cribs, un serial similar in care vedetele americane isi prezentau casele, doar ca in cazul Apple vorbim despre ceva diferit. Apple vrea sa prezinte casele extraordinare create de catre vizionarii care si le-au imaginat si le-au construit in baza specificatiilor proprii, ele fiind cel mai probabil intens digitalizate.

Home va fi o serie de 10 documentare a cate o ora fiecare, acesta fiind si primul serial de acest gen comandat de catre compania Apple, deci ramane de vazut cat succes va avea. Home va incerca cel mai probabil sa promoveze si utilizarea platformei HomeKit, care permite controlarea caselor de pe iPhone si iPad, asa ca Apple isi urmareste si propriile interese aici.

“Apple has given a straight-to-series order to the docuseries “Home,”. The series will offer viewers a never-before-seen look inside the world’s most extraordinary homes, and delves into the minds of the people who built them. Apple has ordered 10, one-hour episodes of the new series.”

Separat de aceasta serie, cei de la Apple au in productie in momentul de fata si alte 4 serii care urmeaza sa fie disponibile pentru Apple Music la un moment dat, sau altul. Apple investeste masiv in continut original pentru Apple Music si este estimat ca in 2018 a alocat 1 miliard de dolari pentru aceste proiecte, asa ca vom vedea si mai mult continut original de la companie.