Samsung Galaxy S9. OFICIAL, functia Majora Confirmata!

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmata una dintre cele mai importante functii pregatite de catre compania coreeana, ea venind cu un bonus.

Samsung Galaxy S9 are confirmata in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru o functie esentiala pe care compania coreeana a integrat-o in cursul anului trecut cu seria anterioara. V-am vorbit deja despre posibilitatea de a se schimba aceasta functie prin lansarea unui accesoriu nou special gandit pentru Samsung Galaxy S9, iar acum avem si confirmarea clara a acestui lucru.

Samsung Galaxy S9 va avea un DeX Pad incepand de anul acesta, accesoriul inlocuind DeX Station lansat anul trecut, iar schimbarea va aduce si o schimbare pentru functionalitatea oferita. Stiti probabil deja ca actualul DeX Station transforma un smartphone intr-un “desktop” cu ajutorul unui monitor, iar DeX Pad pentru Samsung Galaxy S9 va face acelasi lucru, dar cu un bonus.

Samsung Galaxy S9 are DeX Pad inregistrat oficial ca marca de catre compania coreeana inaintea lansarii telefonului, deci avem confirmarea oficiala pentru denumirea noului accesoriu al telefonului. Informatii esentiale despre noul DeX Pad pentru Samsung Galaxy S9 nu sunt disponibile impreuna cu aceasta inregistrare ca marca, dar zvonuri recente ne-au oferit unele indicii.

Samsung Galaxy S9 are confirmat noul DeX Pad

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un DeX Pad care are integrat un touchpad de catre compania coreeana, acesta putand permite folosirea pentru controlarea imaginii desktop in locul ecranului. In momentul de fata DeX Station permite folosirea de periferice pentru a controla interfata desktop a sistemului de operare Android, insa Samsung Galaxy S9 va permite si folosirea touchpad-ului din DeX Pad.

Samsung Galaxy S9 DeX Pad

Samsung Galaxy S9 cu un DeX Pad care permite controlarea interfetei sistemului de operare prin acest accesoriu va fi mult mai usor de utilizat, deoarece ecranul nu trebuie sa fie pornit tot timpul. Aceasta schimbare majora pentru Dex Pad dedicat Samsung Galaxy S9 va usura munca utilizatorilor cu accesoriul pentru toti utilizatorii, asa ca el va fi cu siguranta mult mai apreciat.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba acest nou DeX Pad disponibil la preturi care incep, cel mai probabil, de la valoarea de 150 de euro, cum este vandut si actualul accesoriu acum. E imposibil de crezut ca pentru Samsung Galaxy S9 va fi vandut un DeX Pad mai ieftin decat DeX Station, dar aceasta functie de a transforma un smartphone intr-un PC ar trebui sa ajunga in orice telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 la finalul lunii februarie, iar lansarea ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii martie 2018.

6 COMENTARII

  1. Meh…cu pad sau fara, daca nu aduc functionalitate reala pe Dex eu nu mai dau banii pe el. Si asa asta vechi zace. Nu ii vad utilitatea. E doar un gimmick deocamdata.

  2. Nu știu de când un accesoriu e considerată o funcție? Eu dacă îmi iau un S9 am aceasta “funcție majora”? Evident ca nu. Iar majora nu e in nici un caz,major era primul dex eventual.
    Ceva de genul: Noul Mercedes va avea o funcție majora,va avea portbagajul de 1000 litri! Când defapt va avea montate doar barele pt un portbagaj sus și poți achiziționa “contra cost,vreo 1000€ minim” un Thulle.