Apple Anunta Implementarea unor Functii Importante in iPhone

Apple anunta implementarea unor functii importante pentru iPhone dupa ce a fost acuzata in mod public de faptul ca lipsa lor e un pericol pentru clienti.

Apple Functii Importante iPhone

Apple a anuntat noaptea trecuta implementarea unor noi functii foarte importante pentru iPhone, cei din Cupertino luand act de cerintele facute de catre investitori importanti intr-o scrisoare deschisa publicata chiar ieri. Acestia le-au cerut celor de la Apple sa integreze in iPhone functii avansate de control parental pentru utilizatori, lucru care pare sa ii fi convins pe cei din Cupertino sa se uite cu atentie la asta.

Ce limitare a performantelor iPhone, ce probleme de functionare ale iOS, important este sa ne concentram pe o “problema” pe care o au unii investitori, nu sutele de milioane de clienti din intreaga lume. Revenind la “problema”, cei de la Apple spun ca intr-o viitoare actualizare pentru iOS intentioneaza sa integreze noi functii avansate care vor permite controlarea mai fina a accesului copiilor la retele sociale si nu numai.

Apple spune ca orice este accesat de un copil prin iOS poate fi controlat de catre parinti, dar a in ciuda acestui lucru intentioneaza sa implementeze noi functii de control pentru acestia. desigur ca nimeni nu stie sigur ce fel de functii urmeaza sa fie integrate in iOS pentru iPhone, asa ca ramane sa vedem ce va fi oferit prin versiunile beta.

“We think deeply about how our products are used and the impact they have on users and the people around them. We take this responsibility very seriously and we are committed to meeting and exceeding our customers’ expectations, especially when it comes to protecting kids. The company added that it is “constantly looking” for ways to improve its devices and said that it plans new features that will make the tools it provides parents “even more robust.”

Din pacate pentru toti clientii suparati din cauza limitarii performantelor iPhone si a problemelor de functionare ale iOS, Apple incearca sa schimbe atentia spre ceva ce nu are neaparata nevoie de atentia sa. Aceasta strategie e complet normala si nu mi-ar fi greu sa cred ca Apple a discutat cu investitorii pentru a cere integrarea acestor noi functii doar pentru a distrage atentia de la limitarea performantelor iPhone.

10 COMENTARII

  1. Dar nu ar fi mai bine ca și copii sa nu pună mâna nici pe smartphone, nici pe tableta? Copii lui SJ nu aveau acces la produsele Apple, acesta ii punea sa citească cărți și sa se joace afara cu ceilalți copii. Oare de ce? Știa el ceva…și azi avem confirmarea.

  2. Srb ma ajuti cu o chestie? Daca setez la o persoana anume o poza cand ma apeleaza cum fac sa imi apara poza pe tot telefonul cand ma apeleaza ??

  3. Nu sunt SRB dar te pot ajuta. Și eu am avut aceasta problema pana mi-am dat seama ca era de la poza respectiva. Poza trebuie sa fie de rezoluție mare și sa nu fie tăiată. Și încearcă pe cât posibil sa nu faci mult zoom pe poza atunci când o selectezi pentru acel contact. La contactele unde îți apare doar acel rotund mic cu poza încearcă cu alta poza. Asta este soluția.