Samsung Galaxy S9: Unitate REALA in Prima Imagine

Samsung Galaxy S9 este prezentat in ceea ce pare a fi o prima unitate reala, care contine o schimbare majora pregatita de catre compania coreeana.

34

samsung galaxy s9 unitate reala imagine

Samsung Galaxy S9 pare sa fie prezentat astazi intr-o prima imagine care ar trebui sa ne arate o unitate reala in procesul de setare initiala al sistemului de operare Android pentru telefoane mobile. Unele zvonuri sugerau faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat saptamana aceasta in cadrul CES 2018, insa de fapt lansarea va avea loc la Mobile World Congress 2018, insa productia ar trebui sa inceapa luna aceasta.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa intre in productie de masa la partenerii companiei coreene, iar una dintre schimbarile majore pregatite are legatura cu ecranul implementat de catre compania coreeana in telefon. Mai exact, s-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o margine mult mai mica pentru partea inferioara a ecranului, in raport cu modelele lansate in cursul anului 2017 pe pietele globale.

Samsung Galaxy S9, care se presupune ca ar aparea in imaginea de mai jos, are exact aceasta schimbare aratata, iar daca va uitati cu atentie, veti observa ca marginea inferioara a ecranului este foarte redusa in comparatie cu cea de sus. La o prima vedere in imagine se pare ca vedem un Samsung Galaxy S8, insa telefoanele vor semana extrem de bine intre ele, deci Samsung Galaxy S9 va avea un design in mare parte similar cu modelul actual.

Samsung Galaxy S9 – unitate reala prezentata intr-o prima imagine

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat cu aceasta schimbare pentru a se diferentia de modelul anterior, dar si de vasta majoritate de telefoane Android de pe piata, inclusiv despre clonele lansate in China pentru produsele coreenilor. Schimbarea ar fi una foarte mare, si ar duce Samsung Galaxy S9 in acelasi rand cu iPhone X, ceea ce este extrem de important pentru coreeni in anul 2018.

Samsung Galaxy S9 imagine design

Samsung Galaxy S9 nu a avut acest design confirmat pana acum, mai ales ca dimensiunile totale ale telefonului ar trebui sa fie inferioare fata de modelele actuale, deci ramane sa primim si alte confirmari pentru el. Daca Samsung Galaxy S9 va avea intr-adevar marginea inferioara a ecranului atat de mica, atunci va fi interesant de vazut cum vor raspunde concurenteii coreenilor la schimbare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aduca in principal schimbari interne cand va fi lansat in mod oficial, deci nu vorbim despre foarte multe modificari ale carcasei, exceptand camera cu o pozitionare diferita. Samsung Galaxy S9 va fi lansat in luna martie pe piata, dar deocamdata nu se stie o data oficiala pentru punerea sa in vanzare, asa ca ramane de vazut cand il vom vedea.