Samsung Galaxy S9: Unitate REALA in Prima Imagine

Samsung Galaxy S9 este prezentat in ceea ce pare a fi o prima unitate reala, care contine o schimbare majora pregatita de catre compania coreeana.

samsung galaxy s9 unitate reala imagine

Samsung Galaxy S9 pare sa fie prezentat astazi intr-o prima imagine care ar trebui sa ne arate o unitate reala in procesul de setare initiala al sistemului de operare Android pentru telefoane mobile. Unele zvonuri sugerau faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi prezentat saptamana aceasta in cadrul CES 2018, insa de fapt lansarea va avea loc la Mobile World Congress 2018, insa productia ar trebui sa inceapa luna aceasta.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa intre in productie de masa la partenerii companiei coreene, iar una dintre schimbarile majore pregatite are legatura cu ecranul implementat de catre compania coreeana in telefon. Mai exact, s-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o margine mult mai mica pentru partea inferioara a ecranului, in raport cu modelele lansate in cursul anului 2017 pe pietele globale.

Samsung Galaxy S9, care se presupune ca ar aparea in imaginea de mai jos, are exact aceasta schimbare aratata, iar daca va uitati cu atentie, veti observa ca marginea inferioara a ecranului este foarte redusa in comparatie cu cea de sus. La o prima vedere in imagine se pare ca vedem un Samsung Galaxy S8, insa telefoanele vor semana extrem de bine intre ele, deci Samsung Galaxy S9 va avea un design in mare parte similar cu modelul actual.

Samsung Galaxy S9 – unitate reala prezentata intr-o prima imagine

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat cu aceasta schimbare pentru a se diferentia de modelul anterior, dar si de vasta majoritate de telefoane Android de pe piata, inclusiv despre clonele lansate in China pentru produsele coreenilor. Schimbarea ar fi una foarte mare, si ar duce Samsung Galaxy S9 in acelasi rand cu iPhone X, ceea ce este extrem de important pentru coreeni in anul 2018.

Samsung Galaxy S9 imagine design

Samsung Galaxy S9 nu a avut acest design confirmat pana acum, mai ales ca dimensiunile totale ale telefonului ar trebui sa fie inferioare fata de modelele actuale, deci ramane sa primim si alte confirmari pentru el. Daca Samsung Galaxy S9 va avea intr-adevar marginea inferioara a ecranului atat de mica, atunci va fi interesant de vazut cum vor raspunde concurenteii coreenilor la schimbare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aduca in principal schimbari interne cand va fi lansat in mod oficial, deci nu vorbim despre foarte multe modificari ale carcasei, exceptand camera cu o pozitionare diferita. Samsung Galaxy S9 va fi lansat in luna martie pe piata, dar deocamdata nu se stie o data oficiala pentru punerea sa in vanzare, asa ca ramane de vazut cand il vom vedea.

34 COMENTARII

  1. Cum sa-l aduca in acelasi rand cu iPhone X ? E mult peste iPhone X si la design si la screen to body ratio . Chiar si S8 este peste iPhone X la capitolele astea .
    Si nu au decupare/urechi/breton !!!
    iPhone X este o monstruozitate .

  2. super. butonat x ul la o prietena in weekend si sincer dupa doua pahare de vin si din cauza telefonului am vomitat. urat cu draci

  3. se poate si fara urechi. bravo samsung. daca in toamna fac greseala de a baga urechi la varianta plus , adio apple …..

  4. E frumos ce faci tu,Zaone?La inceputul articolului poi o imagine care prezinta un Samsung superb iar apoi ne trantesti la pamant cu o imagine total diferita…Nu zic ca S9 va arata rau,dar parca e ceva intermediar.

  5. Nu ai inteles … eu ma refer cum ai prefera … Nu ce telefon ti ai cumparat …. întrebam cum ai fi vrut tu sa meargă apple cu notch sau asimetric ….. Nu vb de sistem de operare … sau de alte firme ….

  6. Nu te amagi – crezi ca esti singurul din lume care isi permite ?
    Nu prea ai alta replica sa scuzi abominatia aia de design numita iPhone X ?
    Ti se pare ca decuparea aia odioasa e simetrica cu ceva ? Pai sa va bage Apple doua decupari simetrice si sus si jos sa va saturati sa laudati failul ala de design. Si o margine in jurul ecranului de 1 cm.
    Tu chiar esti orb si nu vezi cat de frumos este S9 in comparatie cu iX ?

  7. Va aparea cu 512 gb. memorie interna si va fi numai pt. cateva tari.Acum urmeaza ca pana in toamna iPhone sa apara pe piata cu 1TB memorie interna :))))

  8. strategie , ce strategie? de atac? de vanzare?
    da prefer iphone, am spatiu pt chestiile mai inutile puse in “urechi” decat o margine groasa si mai jos toate alea pe prima linie de sus

  9. orice nu iti permiti bagi la “monstruozitate”

    banuiesc ca si un rolls royce este pt tine..
    La cat se vinde iphoneX…si la cat nu se vinde S8 si pe viitor S9 in caz ca baga pretul de 1000$…nu trebuie scuzat nimic..oamenii spun una pe internet ca tine, dar cumpara altceva

  10. Știi tu sigur care de aici au terminale android? Și ai văzut tu ca cei care favorizează android troleaza?… Acum sincer

  11. Iti fac cadou un S9 daca dispari de pe blogul asta ! Nu de alta dar poluezi prea mult cu replicile si atacurile tale idioate. Serios imi permit sa stric castigul din 2 zile de munca pe tine !