Apple va Lansa un nou Serial Sci-Fi in Apple Music

apple serial sci-fi see apple music

Apple a comandat inca un seria Sci-Fi pentru Apple Music, compania americana urmand a finanta producerea unei creatii care are denumirea See. Serialul este scris de catre creatorul celebrului serial Peaky Blinder, dar si de catre omul care a fost regizorul a doua dintre filmele din serie The Hunger Games, care au fost extrem de populare.

Informatii despre ceea ce va oferi See nu sunt disponibile deocamdata, insa se stie ca este vorba despre in serial a carui actiune se desfasoara intr-un viitor indepartat. Acesta este doar unul dintre serialele pe care compania Apple le-a comandat pana acum pentru Apple Music, printre ele numarandu-se si altele care fac parte din aceeasi categorie.

Apple a contractat deja actrite precum Reese Witherspoon, Jennifer Aniston sau Octavia Spencer pentru productiile sale, dar cu siguranta vom vedea si alti actori cunoscuti. Zilele trecute v-am vorbit despre un serial numit Home pe care compania Apple l-a comandat pentru a prezenta casele extraordinare de pe planeta, iar investitiile vor continua.

“In a competitive situation, Apple has landed the hot TV package See with a straight-to-series order. An epic, world-building drama set in the future, the project is written by Peaky Blinders creator Steven Knight and directed by Francis Lawrence (The Hunger Games: Catching Fire and Mockingjay Parts 1 & 2). It comes from the recently launched scripted drama venture between Peter Chernin’s Chernin Entertainment and Endeavor Content.”

In 2017 s-a spus ca Apple a pregatit 1 miliard de dolari pentru a investi in productii de seriale si emisiuni TV care sa fie distribuite prin Apple Music, iar toate informatiile dezvaluite din diverse surse par sa se adevereasca acum. Apple vrea sa concureze serios cu Netflix, Amazon, Hulu si, mai recent, Facebook, asa ca va face tot posibilul sa ofere productii serioase.