Samsung anunta OFICIAL Lansarea unui Smartphone Revolutionar

Samsung a anuntat in sfarsit lansarea unui smartphone revolutionar, presedintele diviziei mobile facand dezvaluirea in cadrul unei conferinte de la CES 2018.

samsung smartphone pliabil

Samsung a anuntat in mod oficial lansarea unui smartphone pliabil, compania coreeana avand in momentul de fata acest model in dezvoltare, el fiind pana recent cunoscut cu denumirea Samsung Galaxy X. In realitate, acest model s-a dovedit a fi unul cu caracteristici prea putin impresionante, dar foarte rezistent, Samsung avand planuri complet diferite pentru primul sau smartphone pliabil.

Samsung a anuntat, prin presedintele divizi mobile, Dj Koh, faptul ca intentioneaza sa lanseze un smartphone pliabil in cursul anului 2019, telefonul nefiind deocamdata suficient de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare. Desi Samsung anuntase initial ca va lansa acest smartphone pliabil pana la finalul anului 2018, iata ca problemele de dezvoltare forteaza compania coreeana sa amane lansarea pana in 2019.

Samsung nu a oferit detalii cu privire la noutatile pe care acest nou smartphone pliabil urmeaza sa le aduca, dar cel mai probabil vorbim despre un telefon care va avea un ecran care va putea fi indoit, nu unul cu clapita. Samsung vrea sa revolutioneze smartphone-urile, iar unul pliabil in acest mod, fara clapita, ar reprezenta o adevarata inovatie intr-o piata care pare sa nu mai aiba nimic 100% inovator prezentat.

Samsung anunta oficial lansarea unui smartphone revolutionar

Samsung are probleme serioase cu interfata de utilizator a noului smartphone pliabil, aceasta fiind deocamdata foarte departe de a oferi experienta corecta pentru un asemenea telefon mobil, problema fiind una serioasa. Inginerii companiei Samsung lucreaza in mod constant pentru a imbunatati interfata de utilizator a acestui nou smartphone pliabil, asa ca ramane de vazut ce anume vor pregati pentru noi.

“Koh also said that the company was planning to launch its foldable phone sometime next year. Last year he told reporters in South Korea that the company was targeting a launch this year. He said UX was the biggest obstacle in commercialization and added that the company was aggressively looking to overcome the issue.”

Samsung are deja cateva brevete de inventie in care descrie modalitatea prin care poate aduce pe piata un smartphone pliabil, ecranul putand fi pliat fie prin partea superioara, fie prin partea laterala a carcasei. Modul de pliere a ecranului genereaza cel mai probabil si problemele pentru crearea interfetei de utilizator, insa cei de la Samsung au ingineri suficient de buni pentru a gasi rezolvarile potrivite inainte ca telefonul sa ajunga la clienti.

Samsung are oportunitatea de a se diferentia de concurentii din piata smartphone cu un model pliabil si are acum sansa de a scapa de porecla de copiatoare de telefoane iPhone, insa desigur ca executia conteaza extrem de mult in final. Amanarea lansarii acestui smartphone pliabil de catre cei de la Samsung este o dovada a faptului ca interesul este de a lansa un smartphone care sa ofere o experienta foarte buna, iar asta va pune presiune pe Apple.