Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Lansarea Anuntata!

Samsung Galaxy S9 are lansarea anuntata oficial de catre presedintele companiei coreene, acesta dezvaluind informatiile in cadrul unei conferinte de presa.

17

Samsung Galaxy S9 poza falsa

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial data de lansare anuntata astazi de catre presedintele companiei coreene, acesta fiind prezent la CES 2018 si oferind aceste informatii pentru presa prezenta la un eveniment al companiei. Conform presedintelui companiei Samsung, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018, asa cum au spus o varietate de zvonuri de pana acum.

Samsung Galaxy S9 a fost initial zvonit pentru lansare in cadrul CES 2018, insa se pare ca realitatea este complet diferita, Mobile World Congress 2018 fiind evenimetul in care telefonul va fi dezvaluit pentru lumea intreaga. Presedintele companiei coreene a facut acest anunt pentru a linisti presa si fanii, deoarece Samsung Galaxy S9 nu va fi lansat la CES 2018 si nimeni nu ar trebui sa astepte asta.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat de catre DJ Koh, presedintele diviziei mobile a Samsung, in cadrul mobile World Congress 2018, acesta fiind cel care prezinta in mod obisnuit telefoanele importante ale coreenilor. Dupa cum prea bine stiti deja, Mobile World Congress 2018 se desfasoara in Barceloan in perioada 26 februarie – 1 martie 2018, deci in acea perioada va fi lansat Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 are lansarea anuntata oficial de presedintele Samsung

Samsung Galaxy S9 va fi cel mai probabil prezentat intr-o conferinta care va avea loc in data de 25 sau 26 februarie, coreenii organizand evenimentele de obicei inainte ca aceste conferinte sa inceapa. Spre deosebire de anii anteriori, Samsung Galaxy S9 va fi lansat din nou in cadrul Mobile World Congress, cu aproximativ o luna inainte fata de ceea ce a fost organizat anul trecut pentru seria actuala vanduta de catre coreeni.

“Samsung Electronics will unveil its flagship Galaxy S9 at the upcoming Mobile World Congress in February, its mobile boss says. DJ Koh, president of Samsung’s mobile business, said its first flagship smartphone of the year will be unveiled at the trade show in February with the sales date also announced at the event, at a press conference at CES in Las Vegas.”

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat de catre foarte multa lume ca avand lansarea grabita de catre coreeni, iar asta din cauza faptului ca iPhone X inregistreaza vanzari foarte bune in acest moment si pune presiune pe ei. In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 va fi lansat mai devreme decat modelele de anul trecut pentru a mai recupera o parte dintre vanzarile pierdute deja, insa nu va contine chiar atat de multe noutati precum ar spera fanii companiei.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat la Mobile World Congress 2018, insa punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, desi deocamdata nu a fost anuntata o posibila data pentru asa ceva. Este de asteptat ca Samsung Galaxy S9 sa ajunga pe piata undeva pe la jumatatea lunii martie, iar din pacate deocamdata nu avem detalii nici macar despre posibilele sale preturi.