Apple PERMITE INSTALAREA Acestor Vechi Versiuni iOS acum!

Apple permite IAR instalarea iOS 7 si iOS 8 pe o varietate de modele ale iPhone si iPad la cativa ani dupa ce a blocat posibilitatea de a le mai instala.

apple instaleaza ios 7 ios 8 iphone ipad

UPDATE: Se pare ca desi downgrade-ul este posibil, activarea iPhone nu pare sa functioneze pentru toata lumea dupa finalizarea instalarii, telefonul ramanand blocat. E posibil sa fie o problema de la serverele Apple, asa ca s-ar putea sa fie rezolvata in cursul acestei zile.

UPDATE 2: Se pare ca inclusiv iOS 10.2 – iOS 10.3 sunt semnate de catre compania Apple, dar e posibil ca activarea telefoanelor sa nu poata fi facuta.

UPDATE 3: Se pare ca si iOS 9.0.2, iOS 9.1 si iOS 9.3.3 sunt deasemenea semnate pe iPhone 6 si iPad Air 2.

UPDATE 4: Niciuna dintre versiunile iOS semnate dimineata de catre Apple nu mai este semnata acum, pe niciun iPhone sau iPad. Se pare ca totul a fost doar o problema a companiei Apple, ea fiind corectata acum.

In mod complet surprinzator, compania Apple a inceput sa semneze o serie de vechi versiuni ale iOS in momentul de fata, compania americana luand toata lumea prin surprindere cu decizia sa. Vorbim despre doua versiuni vechi ale sistemului de operare care pot fi instalate in acest moment pe telefoanele si tabletele sale si care ar permite readucerea la viata a unor telefoane care pareau a fi de mult devenit indisponibile.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt in momentul de fata semnate de catre compania Apple pentru o gama variata de telefoane iPhone si tabletele iPad, instalarea putand fi facuta folosind iTunes. Toate aceste versiuni ale iOS au fost blocate la instalare de ceva vreme de catre compania Apple, insa iata ca printr-o minune se permite instalarea lor, cel putin pe iPhone si va recomand sa o faceti daca aveti un telef on vechi.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt pot fi instalate CHIAR ACUM pe :

  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone 5
  • iPhone 4(inclusiv iOS 7.1.2)
  • iPad Mini 2
  • iPad Air
  • iPad 4

Instaleaza iOS 7 sau iOS 8 pe iPhone chiar acum

Desi nu va pot garanta, e posibil ca iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sa poata fi instalat si pe alte modele, dar deocamdata nu este vizibil acest lucru in website-urile care monitorizeaza versiunile iOS ale Apple. Avand in vedere ca procesul de intalare nu porneste daca Apple nu semneaza respectiva versiune a iOS, teoretic n-ar trebui sa se intample nimic daca nu puteti face instalarea.

Daca decideti sa instalati iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 pe o veche versiune a iPhone sau iPad, atunci trebuie sa stiti ca renuntat la multe imbunatatiri de securitate oferite de catre compania americana. Mai mult decat atat, renuntati si al foarte multe functii implementate de-a lungul timpului, dar macar veti avea un telefon mobil care este in sfarsit functional, asa cum a fost cand a fost lansat.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt versiuni foarte vechi ale iOS si probabil nu vor fi semnate pentru mult timp, asa ca daca ati vrut vreodata sa le reinstalati, ACUM este momentul sa o faceti. Instaland iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 veti putea beneficia din nou de jailbreak, asa ca recomandarea mea este sa profitati de ocazie cand inca va mai puteti bucura de ea.

79 COMENTARII

  1. Sigur fac asta după ce practic au omorât iphone 5s, un telefon pe care ei încă îl mai comercializează si astfel și-au bătut joc de clienți cu ios 11

  2. Care e legatura dintre iPhone X si downgrade-urile astea? Dar una logica, te rog, pentru ca in afara de trolling, comentariul nu pare sa aiba vreun sens.

  3. Să mă piș pe morți Apple
    Cu activarea lor
    Am încercat toate versiunile pe iphone 5s
    De la 7.0.3 pana la 8.0
    Și nimik

  4. Sa înțeleg ca se instalează, însă nu puteți activa dispozitivele ? Am verificat și sunt semnate și pt iPad mini 1. Am sa încerc in jurul prânzului și va spun.

  5. Pentru cei cu variante mai vechi de Ios, ce facem cu softurile de pe Appstore care unele deja au ios 9 si nu mai permit ios inferior.

  6. Nu am alta optiune decat restore plus update.Cu ios 11 tableta (ipad mini 2) nu se poate folosi, am incercat cand a aparut ios 11 si e dezastru.

  7. Nu pentru telefon, ci pentru un iPad mini prăfuit din cauza versiunii pe care o are. Am program flexibil, nu a fost prea mare bătaie de cap sa plec :)). Speram sa și reușesc, asta e scum

  8. UPDATE: Party’s over! Older OS versions are no longer being signed once more. As
    suspected, it was an accidental change and has been reverted

  9. Chiar asa este, am avut 10.3.3 si am incercat sa bag 8.0, a dat eroare si nu a mai mers decat ios 11.2 prin restore. Acum am o tableta inutilizabila, strategia apple a functionat si de data asta.

  10. Eu pe de o parte sunt de acord cu utilizatorii ca și V.P dar pe de alta parte nu înțeleg. Cine va pune sa faceti update la OS ? Asta nu pot eu înțelege, man, ai un device, te folosești de el grozav, merge brici, ding ding ( software update ), de ce îl faci ??? De ce vrei sa faci un “update” la un sistem care merge fara probleme ? Doar sa ai ultima versiune a acelui sistem, uite, acestea sunt repercursiunile ultimei variante de OS… Este strict partea mea, am un iPhone 7 cu 10.3.3 care vreau sa spun l-am făcut din greșeală, n-am fost atent ca mi-am restartat telefonul și am crezut ca imi cere passcodul pentru touchid dar de fapt era pentru instalarea update-ului iOS. Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni dar de mult prea mult timp aud acest aspect ( cum ca este o problema majora ) când eu cred ca nu este, totul se rezuma la alegeri, vrei sau nu sa ai ultima varianta a sistemului de operare.

  11. La mine a mers. Pe un iPhone se și 6s. Asta pe la ora noua. Acum am iOS 10.2. Deci nu a fost vrăjeala. Efectiv am avut noroc

  12. Am un iPhone 6s cu iOS 9.3.1 original , așa cum l-am scos din cutie și un iPhone 8 iOS 11.2.2 . 6s-ul se mișcă impecabil , mult mai facil ca 8-ul,parca.Am un amic cu 6s iOS 11, parca butonez galaxy s3.
    Asta e strategia Apple ,cu fiecare update sa încetinească fiecare Device . Faza cu acumulatorul e vrăjeala, singurul care încetinește Device-ul este iOS-ul.
    Așa ca bafta la făcut update.

  13. Ai dreptate, insa mai sunt si cazuri in care poate ca ai vrea sa pui un anumit iOS care era perfect pe tel. tau, insa nu mai poti caci apple nu mai semneaza acea versiune. Din curiozitate (sau accidental) mai faci update … vrei sa revii si iti dai seama ca nu se mai poate. E corect asa? Eu zic ca nu. Si nu ma refer neaparat la versiuni succesive (gen x.1.1, x.1.2) ci la versiuni majore (de la iOS 10.3.3 la 11.1.2).

  14. Buna seara.
    Am o mica problema si sper sa ma puteti ajuta, orice aplicatie sau joc pe care-l instalez pe iPhone se descarca automat si pe iPad.
    Cum pot opri sincronizarea asta sau ce-o fi ea ? Devine destul de enervant.
    Multumesc !

  15. in setari, la iTunes&App Store ai acolo Download automatic. Acolo opresti
    Musica, Apps, Carti, update si asa nu o sa iti mai apara pe iPad.