Apple PERMITE INSTALAREA Acestor Vechi Versiuni iOS acum!

Apple permite IAR instalarea iOS 7 si iOS 8 pe o varietate de modele ale iPhone si iPad la cativa ani dupa ce a blocat posibilitatea de a le mai instala.

apple instaleaza ios 7 ios 8 iphone ipad

UPDATE: Se pare ca desi downgrade-ul este posibil, activarea iPhone nu pare sa functioneze pentru toata lumea dupa finalizarea instalarii, telefonul ramanand blocat. E posibil sa fie o problema de la serverele Apple, asa ca s-ar putea sa fie rezolvata in cursul acestei zile.

UPDATE 2: Se pare ca inclusiv iOS 10.2 – iOS 10.3 sunt semnate de catre compania Apple, dar e posibil ca activarea telefoanelor sa nu poata fi facuta.

UPDATE 3: Se pare ca si iOS 9.0.2, iOS 9.1 si iOS 9.3.3 sunt deasemenea semnate pe iPhone 6 si iPad Air 2.

UPDATE 4: Niciuna dintre versiunile iOS semnate dimineata de catre Apple nu mai este semnata acum, pe niciun iPhone sau iPad. Se pare ca totul a fost doar o problema a companiei Apple, ea fiind corectata acum.

In mod complet surprinzator, compania Apple a inceput sa semneze o serie de vechi versiuni ale iOS in momentul de fata, compania americana luand toata lumea prin surprindere cu decizia sa. Vorbim despre doua versiuni vechi ale sistemului de operare care pot fi instalate in acest moment pe telefoanele si tabletele sale si care ar permite readucerea la viata a unor telefoane care pareau a fi de mult devenit indisponibile.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt in momentul de fata semnate de catre compania Apple pentru o gama variata de telefoane iPhone si tabletele iPad, instalarea putand fi facuta folosind iTunes. Toate aceste versiuni ale iOS au fost blocate la instalare de ceva vreme de catre compania Apple, insa iata ca printr-o minune se permite instalarea lor, cel putin pe iPhone si va recomand sa o faceti daca aveti un telef on vechi.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt pot fi instalate CHIAR ACUM pe :

  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone 5
  • iPhone 4(inclusiv iOS 7.1.2)
  • iPad Mini 2
  • iPad Air
  • iPad 4

Instaleaza iOS 7 sau iOS 8 pe iPhone chiar acum

Desi nu va pot garanta, e posibil ca iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sa poata fi instalat si pe alte modele, dar deocamdata nu este vizibil acest lucru in website-urile care monitorizeaza versiunile iOS ale Apple. Avand in vedere ca procesul de intalare nu porneste daca Apple nu semneaza respectiva versiune a iOS, teoretic n-ar trebui sa se intample nimic daca nu puteti face instalarea.

Daca decideti sa instalati iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 pe o veche versiune a iPhone sau iPad, atunci trebuie sa stiti ca renuntat la multe imbunatatiri de securitate oferite de catre compania americana. Mai mult decat atat, renuntati si al foarte multe functii implementate de-a lungul timpului, dar macar veti avea un telefon mobil care este in sfarsit functional, asa cum a fost cand a fost lansat.

iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 sunt versiuni foarte vechi ale iOS si probabil nu vor fi semnate pentru mult timp, asa ca daca ati vrut vreodata sa le reinstalati, ACUM este momentul sa o faceti. Instaland iOS 7.0.3, iOS 7.0.4, iOS 7.1, iOS 7.1.1 si iOS 8 veti putea beneficia din nou de jailbreak, asa ca recomandarea mea este sa profitati de ocazie cand inca va mai puteti bucura de ea.