Huawei Mate 10 Pro Umileste iPhone X in Performante

Huawei Mate 10 Pro umileste iPhone X intr-un nou test de performante, telefonul Apple aratandu-si limitele, din pacate pentru toti clientii globali.

huawei mate 10 pro umileste iphone x performante

Huawei Mate 10 Pro este cel mai recent smartphone premium lansat de catre compania Huawei, iar astazi vedem un test de performante in care el este pus fata in fata cu iPhone X si Samsung Galaxy Note 8. In clipul video de mai jos puteti vedea cele trei telefoane “incordandu-si muschii” in fata camerei, iar rezultatul este cel pe care foarte multi l-au vazut in trecut, din pacate.

Huawei Mate 10 Pro iese castigator in acest test, rezultatul final punandu-l inaintea iPhone X, dar chiar si a Samsung Galaxy Note 8, desi suprematia nu a fost chiar totala. In prima parte a testului, unde aplicatiile au fost deschise pentru prima oara, iPhone X a fost rege, iar Huawei Mate 10 Pro fiindu-i infrior, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Samsung Galaxy Note 8.

Huawei Mate 10 Pro a castigat totusi cea de-a doua parte a testului, aici Samsung Galaxy Note 8 iesind pe locul al doilea, in timp ce iPhone X a iesit pe ultima pozitie, cam cum se intampla in orice test de acest gen. Diferenta majora dintre Huawei Mate 10 Pro, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 a fost facuta de catre cei 6 GB RAM ai telefoanelor Android, in comparatie cu cei 3 GB RAM din telefonul Apple, cantitatea fiind insuficienta.

iPhone X este un telefon cu handicap in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM, acest lucru fiind cat se poate de clar demonstrat intr-o varietate de teste si se resimte in utilizarea zilnica ca unor utilizatori. Cei care nu tin multe aplicatii deschise in fundal, sau nu observacand se incarca in altele continutul nu vor realiza ca iPhone X are o problema, insa per total, telefonul Apple a fost gandit prost.