Huawei Mate 10 Pro Umileste iPhone X in Performante

Huawei Mate 10 Pro umileste iPhone X intr-un nou test de performante, telefonul Apple aratandu-si limitele, din pacate pentru toti clientii globali.

huawei mate 10 pro umileste iphone x performante

Huawei Mate 10 Pro este cel mai recent smartphone premium lansat de catre compania Huawei, iar astazi vedem un test de performante in care el este pus fata in fata cu iPhone X si Samsung Galaxy Note 8. In clipul video de mai jos puteti vedea cele trei telefoane “incordandu-si muschii” in fata camerei, iar rezultatul este cel pe care foarte multi l-au vazut in trecut, din pacate.

Huawei Mate 10 Pro iese castigator in acest test, rezultatul final punandu-l inaintea iPhone X, dar chiar si a Samsung Galaxy Note 8, desi suprematia nu a fost chiar totala. In prima parte a testului, unde aplicatiile au fost deschise pentru prima oara, iPhone X a fost rege, iar Huawei Mate 10 Pro fiindu-i infrior, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru Samsung Galaxy Note 8.

Huawei Mate 10 Pro a castigat totusi cea de-a doua parte a testului, aici Samsung Galaxy Note 8 iesind pe locul al doilea, in timp ce iPhone X a iesit pe ultima pozitie, cam cum se intampla in orice test de acest gen. Diferenta majora dintre Huawei Mate 10 Pro, iPhone X si Samsung Galaxy Note 8 a fost facuta de catre cei 6 GB RAM ai telefoanelor Android, in comparatie cu cei 3 GB RAM din telefonul Apple, cantitatea fiind insuficienta.

iPhone X este un telefon cu handicap in ceea ce priveste cantitatea de memorie RAM, acest lucru fiind cat se poate de clar demonstrat intr-o varietate de teste si se resimte in utilizarea zilnica ca unor utilizatori. Cei care nu tin multe aplicatii deschise in fundal, sau nu observacand se incarca in altele continutul nu vor realiza ca iPhone X are o problema, insa per total, telefonul Apple a fost gandit prost.

88 COMENTARII

  1. Asta e lumea smartphone-urilor. Ce scoți azi peste o luna o sa fie întrecut de alt telefon. Și nu înțeleg ce e cu orgoliul asta. In ziua de azi diferența între telefoanele de top e extrem de mică.

  2. Nu neapărat doar cei 3GB de ram sunt problema. Aplicațiile de pe iOS in general au nevoie de mai puțin Ram decât au nevoie cele de pe Android. Problema la iPhone X este iOS-ul, care nu prea este bine optimizat.

  3. Iar e iPhone umilit de concurență….. Și ce dacă Iphone a deschis aplicațiile cu o milisecunda mai repede? Contează experiența de utilizare când ești în aceste aplicații

  4. Nici nu intra in discutie. Aprops Srb. Tu ai cumva X-ul? Am citit ca se incinge rau in full load. Imi miroase a vrajeala, dar as vrea sa stiu parerea unuia care chiar il foloseste

  5. Ramului lui iPhone X e pur si simplu rusinos.
    Daca a ajuns o firma precum Huawei sa bata cel mai scump si mai performant telefon Apple, inseamna ca iPhone e un telefon mult prea scump si laudat pt ceea ce e.
    Tristete si dezamagire e tot ceea ce simt..

  6. Articolul este o gluma. Cum spui ca umileste iPhone? Eventual note 8, desi nici acolo. Cine are nevoie de 10 jocuri deschise in fundal? Eu am mate 10 pro, si locul unde am nevoie de atat ram este in modul dock. In rest sa nu ne imbatam cu apa rece.

  7. Nu doar jocurile consuma resurse, orice aplicație consuma resurse. Problema iPhone X este neoptimizarea iOS. Animațiile sunt destul de lente iar memoria ram nu este bine administrată.

  8. se incalzeste in full load, este normal, dar clar nu se incinge…singurul caz in care se incinge este daca intru pe un anumit site…am vorbit cu cei de acolo au zis (acum cateva sapt) ca nu stiu de la ce este si o sa vada daca mai primesc sesizari…dar eu pt acea sesizare am primit reply si voturi de la oameni cu X

  9. a corect…Doamne, eu tot nu inteleg cum poate lumea sa cumpere samsung in lumea android, cand ai mate 10 sau oneplus 5T in caz ca esti mai stramt si vrei cel mai bun calitate/pret

  10. Cu Samsung mergi la sigur, si ai si mai multe accesorii. Plus design-ul si display-ul. Dar eu am o problema cu ecranul alungit, si in ultimul moment m-am razgandit si nu am mai luat 8+. Bateria la mate 10 si super fast-charge au fost decisive. Dar da, per total(sper sa nu ma injure nimeni), mate 10 pro e mai complet decat s8, s8+.

  11. domne, mate 10 arata a un device matur, si nu pt adolescenti ce vor baghete si acel design “edge”
    Plus ca la mate ai nevoie DOAR de 1 cablu pt “pc style” fata de samsung ce merge inca cu kktull de dex
    Mate 10 pro are tot amoled deci diferente pt utilizatorii maturi nu sunt

  12. Am eu si nu are nicio problema. Testele astea sunt stupide si nimeni nu deschide 40 de aplicatii si trece prin ele la loc ca in video.

  13. La iphone X scot cate 2 zile de baterie. Tine ca la un PLUS si este extrem de rapid. Camera de la Huawei niciodata nu se va compara cu cea d ela iphone, mai ales la video unde este praf. Prietena ema are Huawei si partea video este la pamant, sa nu mai zic ca nu poate lipi panoramele corect. Sa faci o poza panorama unde sunt fire sa vezi despre ce vorbesc.

  14. Ce Huawei are? P9 lite? Nu compara un telefon de top cu unul midrange, Am avut eu Huawei p9 când a apărut și garantez ca si acum face poze mai bune decat iphone 7-8

  15. Stai linistit ca nici Iphone nu le lipește tot timpul bine. Un prieten cu iphone 6s cand făcea poze panorama si misca mana(sa nu o miști e imposibil :))) ieșea poate 2 scaune in loc de unul etc.

  16. Eu uneori am si 30 de aplicații pornite. Efectiv folosesc una si nu o mai închid iar asa se tot aduna. Poate am un joc, am uitat sa salvez, asa jocul sta pornit in fundal.

  17. E prima oara cand aud ca ios nu administreaza bine resursele :)) pana acum doar android nu era in stare sa aiba ram management decent si ios stralucea la capitolul asta. Oricum, cred ca e o problema de optimizare doar pe x, pe 7+ merge perfect

  18. Ma doare mintea cand vad povesti din astea cu 2 zile la iphone. Daca il incarci dimineata si se descarca maine la pranz, nu sunt doua zile. Poate ne dai si noua un link cu o poza la status-ul bateriei… Cat si cum a fost folosita ca sa ne lamurim si noi cum te tine 48 de ore bateria aia de ceas

  19. Este doar de entertainment. In viata de zi cu zi, toate 3 sunt niste telefoane ce nu dezamagesc. Rapide si frumoase fiecare in felul lor.

  20. Se simte mai mult pe X pentru ca este vorba de alt design, alt format, alte gesturi și animații…prima data au lansat produsul și acum, din mers, îmbunătățesc iOS-ul. Ar fi trebuit sa facă asta înainte de lansarea produsului, dar se pare ca au fost ocupați mai mult cu scăderea performanțelor.

  21. Ai spus ca tu nu deții iPhone X. Atunci de unde știi tu cât tine bateria dacă nu folosești unul? Eu scot 48-50 ore in așteptare și in jur de 8-9 ore de utilizare.

  22. Pai asta este media. Utilizare normala, cam 24 de ore sau mai putin nu 2 zile. Nu vorbim despre nokia 3310 pe care il scoti din buzunar ca sa dai telefon si atat. Este un smartphone facut sa fie utilizat. Normal ca scoti 48 de ore standby, daca il folosesti sa iti tina usa sa nu se tranteasca

  23. Ești PRAF!!! Ți-am spus și ca timpul de utilizare este de 8-9 ore. Deci pana la urma SRB are dreptate. Asta este mentalitate de sărac. Când nu ai bani de un produs începi să-i inventezi scuze.

  24. Ti-am dat o sansa dar tot prost ramai. Eu ti-am dat dreptate, dar vad ca ai citit cu ochiul ala bleg.ramai in mentalitatea ta redusa de om “bogat”. Vezi sa nu uiti sa pui bani deoparte si pentru mancare cand te duci sa iti platesti rata la Iphone

  25. Huawei P9 simplu, nu lite. Incearca sa faci panorame cu el si zi-mi cum iti lipeste firele din imagine, iar daca imi spui ca nu am dreptate, inseamna ca nu ai demnitate sa recunosti. Sa nu mai zic ca la video este praf, stabilizare zero.

  26. “Normal ca scoti 48 de ore standby, daca il folosesti sa iti tina usa sa nu se tranteascal”
    Eu îl folosesc ca și smartphone, nu pe post de suport sa nu se trântească USA așa cum mi-ai spus tu. Se pare ca te încurci in declarații ca politicienii, nu mai știi ce ai scris acum câteva minute.

  27. Am spus-o la modul generic nu trebuia sa o iei personal. Tu ai spus ca te tine 8-9 ore de utilizare si ti-am dat dreptate. Am spus ca cei care spun ca ii tine 2 zile , il folosesc sa le tina usa. Indiferent ca au iPhone , Samsung sau altele

  28. Iti dai seama ca sm fost ironic. Nu e treaba nimanui ce faci tu cu banii. Dar m-am saturat sa vad discutii despre telefoane care ajung la “cine are bani si cine nu”

  29. “Am spus ca cei care spun ca ii tine 2 zile , il folosesc sa le tina usa”. Eu am spus ca ma tine 48 de ore, care înseamnă 2 zile. Deci, după spusele tale, îl folosesc ca să-mi țină ușa.

  30. Statutul unui om in nici un caz nu este determinat de telefonul pe care îl are. Dacă stai sa analizezi puțin, oricine ar putea sa dea 1200€ pe un telefon. Pentru unii va supune un mai mare sacrificiu iar pentru alții nu. Unii își pot cumpara dispozitivul dintr-un salariu și trăind decent, alții sunt nevoiți sa mănânce salam cu pâine și sa stânga bani. Idea este ca nu un telefon de 1200€ va defini personalitatea și situația financiară a unui individ. Cunosc persoane care dorm cu pijamale de Golce dar la sfârșitul lunii nu mai știu de unde sa mai scoată bani să-și plătească datoriile.

  31. De curiozitate…din alea 8-9 ore de utilizare cat iti arata acolo cat inseamna utilizarea pe ecran(fara background..de ex. daca ai o aplicatie ca fb sau muzica in background il pune tot la ore de utilizare) doar cu ecranul aprins, aparent iphone x este o imbunatatire din punct de vedere a bateriei fata de iphone 7. Ca idee: ai avut dreptate cand ai spus ca GearVR consuma aiurea baterie pe dispozitivele Samsung ,daca mai folosesti vreun smartphone samsung iti recomand sa stergi suita GearVR, autonomia aproape s-a dublat.

  32. Lipsește Google Pixel 2 un telefon ce primește actualizări la timp și cu un adroid fără minzerii și cu o tona de aplicații pre instalate (mă refer la chinezării )

  33. Timpul de utilizare se consuma in general cu ecranul pornit. In background foarte puțin, mai ales dacă ai background app refresh oprit. De exemplu acum la Whatsapp îmi arată 7 minute on screen și 15 minute background. La Facebook 12 minute on screen și nimic in background. Se pare ca unele aplicații consuma in background iar altele nu. Iar despre GearVR de pe Samsung, nu se poate șterge și nici măcar dezactiva. Cel puțin nu fără root. Și mai sunt și alte aplicații care consuma și nu se pot dezactiva sau șterge: Samsung Cloud, Samsung Members, Samsung Pay, Smart Switch, Yahoo News, Always On Display(chiar dacă nu se folosește), Beaming Service, Sound detect, Knox…etc. Dupa cum vezi, interfața Samsung este plină de gunoaie, aplicații care de multe ori nu sunt folosite, dar care consuma resurse.

  34. Bateria tine destul de bine,cu luminozitatea pe automat și folosit exclusiv la citit (într-o noapte),s-a închis după 8 ore ai 42 minute.In același scenariu,LG G6 se închide după aprox 6 ore.

  35. Fratilor la cate imi trecura pe mana am un clasament bateria la tel Ex zapp H150 cam o luna la smart Allview Brasoveanu peste trei la inceput la toate Huawei8 exceleaza dar pare fragil bateria nici doua zile iar ca aspect full metal teflon Galaxy A 3 dar bateria nu pre tine deh internetul etc cam rugged a stat la demonstratie afara pe minus 20 cam sase ore si merge blana ecranul raspunde ingereste pt ordinary people Iphone dauneaza grav la buzunar sunt altii inaintea -i…Rege dar fara tron astept sa scrie pe el made Usa…Altminteri ca spec sau design toate par la fel nu e ca pe vremuri cu design hytech iar Nokia isi revine?Declar Nokia 6131 cel mai ok la tot ce vreti cel mai ergonomic etc Pleasurabile…

  36. Nu neaparat. Dacă nu optimizează iOS-un, este posibil ca nici 6GB ram sa nu fie suficienți. Dar doar pentru faptul ca Apple s-a laudat atât și a apromovat atât de mult AR, numai pentru acest lucru trebuiau sa bage minim 4GB ram, ca sa nu exagerez și sa spun 6GB ram. PS: nu doar SRB este prietenul meu, toți sunteți prietenii mei.??

  37. “Crezi ca Apple nu se chinuie sa optimizeze la maxim iOS ,, crezi ca ei nu vad testele astea”
    O să-ți răspund: DA, Apple vede aceste teste și NU, nu cred ca se chinuie prea tare sa optimizeze iOS. Sau dacă se chinuie, se pare ca nu prea le iese. Mie îmi da impresia ori ca nu prea mai au ingineri de calitate, ori ca au dar nu prea își mai dau silința ca pe vremea lui SJ.

  38. Ai mai spus si in alte posturi aceași treaba si ti am scris si atunci … dar probabil ca nu ai vazut notificarea si a trecut neobservat …… dar stai linistit nimeni nu se naște invatat , cât trăim învățam