iPhone X – Cum Instalezi o Functie Populara si in iPhone 7 Plus

Acum poti instala pe iPhone 7 Plus una dintre cele mai populare functii ale iPhone X, Portrait Lighting, un tweak special permitand asta chiar acum.

iphone x portrait lighting iphone 7 plus

iPhone X este cel mai popular telefon mobil al planetei in momentul de fata, iar pentru el companie Apple a implementat o serie de functii special gandite pentru ecran, camera si nu numai. Una dintre ele, foarte apreciata de catre clienti, se numeste Portrait Lighting, ea fiind oferita de catre cei din Cupertino numai pentru iPhone 8 Plus si iPhone X, pana azi.

Vorbesc despre functia Portrait Lighting din iPhone 8 Plus si iPhone X, ea permitand inregistrarea de poze, cu functia Portret, insa cu iluminare diversificata pentru fundal. iPhone 7 Plus, in ciua existentei functiei Portret, nu are disponibila functia Portrait Lighting, insa un nou tweak o aduce din iPhone X si iPhone 8 Plus pe acel vechi model.

Acest tweak este compatibil exclusiv cu iPhone 7 Plus, deoarece este singurul model al iPhone cu o camera duala in care nu avem aceasta functionalitate oferita deocamdata. Alte modele ale iPhone nu au camera duala fara sa ofere aceasta functie, deci n-o veti putea implementa in iPhone 7, iPhone 8, sau orice alt model va trece prin cap.

Instalarea acestui tweak are la baza efectuarea unui jailbreak cu LiberiOS, Electra, sau orice doriti voi, iar ami jos aveti explicatiile complexe pentru copierea fisierelor in telefoane. Avand in vedere ca trebuie sa aveti experienta cu efectuarea de jailbreak si folosirea functiei SSH pentru a copia fisiere in telefoane, nu va recomand sa va grabiti sa instalati tweak-ul daca nu stiti ce faceti.

“How to install: Download these files, SSH into your iDevice and copy PortraitLighting.dylib and PortraitLighting.plist into /bootstrap/Library/SBinject and respring the device using killall SpringBoard command.

Known bugs: If a photo is taken in Natural Light (default portrait mode) or Portrait Effect is set to Natural Light and saved in the edit panel, the dial to adjust Portrait Lighting will not appear for that photo anymore in the edit panel.”