iOS 11.2.5 Dezvaluie Noi Functii pregatite de Apple

iOS 11.2.5 dezvaluie noi functii pregatite de catre compania Apple pentru lansare in perioada imediat urmatoare, ele fiind extrem de importante pentru clienti.

iOS 11.2.5 noi functii Apple

iOS 11.2.5 dezvaluie pentru lumea intreaga noi functii pe care compania Apple le pregateste pentru lansare in viitorul apropiat pentru clientii din lumea intreaga. Vorbim aici despre o serie de noutati descoperite in iOS 11.2.5 care confirma unele dintre noutatile pe care cei de la Apple intentioneaza sa le ofere pentru boxa inteligenta HomePod.

iOS 11.2.5 confirma ca Apple a implementat in HomePod o serie de functii care permit dezactivarea ascultarii permanente pentru comenzi date asistentului personal Siri. HomePod a fost gandita de la bun inceput pentru a asculta in mod constant comenzi de la utilizatori, insa iOS 11.2.5 ne arata ca Apple va permite inclusiv dezactivarea acestei functii.

Vorbim despre noutati descoperite in iOS 11.2.5 care sugereaza faptul ca unele dintre aceste functii ar putea fi activate automat in functie de ceea ce se intampla in camera in care este amplasata boxa inteligenta HomePod. Mai exact, in functie de numarul de voci auzite in camera, sau de muzica rulata, HomePod ar putea dezactiva automat Siri pentru a nu mai asculta comenzi.

iOS 11.2.5 homepod Siri

Separat, iOS 11.2.5 confirma si faptul ca boxa inteligenta HomePod va putea percepe multiple voci pentru a prelua comenzi, deci nu doar o persoana va putea controla produsul. Aceasta functionalitate ar putea permite si personalizarea HomePod in ceea ce priveste redarea muzicii, deci fiecare persoana din caza poate beneficia de o experienta dedicata.

iOS 11.2.5 ar putea fi versiunea iOS cu care HomePod ar putea fi lansata, boxa inteligenta fiind certificata pentru vanzare in SUA, dar deocamdata nu se stie cand va fi pusa in vanzare.

9 COMENTARII

  1. Aceste noutati gen HomePod-ul is ZERO pt 99% din utilizatori nostri romani. De ex daca siri avea lb romana era o noutate demna de a fi luata in seama.