Samsung Galaxy S9: Ecranul are Primele Noutati Confirmate

Samsung Galaxy S9 are primele noutati ale ecranului confirmate cu putin timp inaintea lansarii telefonului, placa logica urmand a beneficia deasemenea de schimbari.

Samsung Galaxy S9 ecran noutati

Samsung Galaxy S9 continua sa aiba noutatile dezvaluite de catre publicatii asiatice apropiate companiei coreene, Samsung, astfel ca astazi aflam noi informatii cu privire la lansarea sa de anul acesta. O publicatie asiatica, care cel mai probabil are informatiile direct de la compania coreeana, anunta doua schimbari importante pentru Samsung Galaxy S9 care vor imbunatati experienta de utilizare, inclusiv prin copierea unei noutati a iPhone.

Samsung Galaxy S9 va avea in primul rand o schimbare importanta pentru noul sau ecran, acesta urmand a ramane un Infinity Display, insa va fi produs folosind o noua tehnologie majora numita Y-OCTA. Cunoscuta sub denumirea completa Youm On-Cell Touch, aceasta noua tehnologie va permite plasarea senzorilor tactili ai ecranului chiar pe ecranul OLED, reducand grosimea acestuia si crescand acuratetea interactiunilor cu el.

Samsung Galaxy S9 va avea practic o tehnologie pe care compania Apple o foloseste in telefoanele sale iPhone inca de acum cativa ani, desi intr-o versiune usor diferita, adaptata pentru ecranele LCD. Pentru coreeni am putea vorbi despre un ecran mai subtire pentru Samsung Galaxy S9, care ar permite implementarea altor componente noi in carcasa telefonului, sau reducerea grosimii totale a dispozitivului, o schimbare uriasa.

Samsung Galaxy S9: ecranul are primele noutati confirmate

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o alta schimbare majora pe care compania Apple a implementat-o anul acesta in iPhone X, pentru prima oara, ea fiind una pe care o vom vedea si la alte telefoane Android premium. Mai exact, vorbim despre renuntarea la formatul clasic al placilor logice pentru telefoanele mobile si la trecerea la un format mai mic, dar care presupune plasarea componentelor si pe fata si pe spatele placii logice.

Samsung Galaxy S9 va avea schimbarea care i-a permis companiei Apple sa reduca dimensiunea ocupata de catre plata logica a iPhone X in interiorul carcasei si a contribuit la implementarea primei baterii in forma literei L. Aceasta schimbare majora pentru Samsung Galaxy S9 era anuntata inca de acum cateva luni, insa iata ca intr-un final este si confirmata, deci este cat se poate de clar ca va fi implementata in viitorul telefon.

Samsung Galaxy S9 are toate aceste informatii dezvaluite cu doar o luna inainte de prezentarea oficiala care urmeaza sa fie organizata de catre compania coreeana in cadrul Mobile World Congress 2018, cel mai probabil pe 26 februarie. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar urma sa aiba loc in data de 16 martie, dupa o deschidere a precomenzilor pe data de 1 martie, asa ca se anunta cateva luni extrem de interesante in lumea telefoanelor mobile.