Prima Pagina Telekom Telekom: Schimbari Mari TOTI Clientii

Telekom: Schimbari Mari TOTI Clientii

Telekom a anuntat schimbari mari pentru plata facturilor, clientii urmand a resimti aceasta schimbare importanta incepand cu data de 1 februarie.

telekom plata facturi posta romana

Telekom Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila de pe piata locala, a anuntat astazi schimbari importante pentru plata facturilor serviciilor sale in anul 2018. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca incepand cu 1 februarie 2018 nu le vor mai permite clientilor sa plateasca facturile serviciilor fixe si mobile prin Posta Romana.

Telekom sustine ca Posta Romania nu si-a respectat obligatiile contractuale in colaborarea dintre cele doua entitati, insa desigur ca nu ofera si detalii cu privire la ceea ce s-a intamplat. Eliminand Posta Romana din randul partenerilor la care pot fi platite facturile pentru telefonie mobila, fixa, sau internet, Telekom le cam ingreuneaza viata clientilor din Romania.

Telekom anunta schimbari mari pentru plata facturilor

Telekom sustine ca exista peste 40.000 de puncte de incasare pentru facturile sale, atat in magazinele din reteaua proprie, cat si la multe ale partenerilor din Romania. Separat facturile pot fi platite prin internet banking, mobile banking, automate de plati si detalii suplimentare exista pe fiecare factura emisa pentru clienti de catre compania din Romania.

“Telekom Romania anunță încetarea contractelor cu Poșta Română, începând cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe și mobile, ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale de către Poșta Română. Clienții Telekom Romania beneficiază în continuare de cele peste 40.000 de puncte de încasare (rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți), din mediul urban și rural, unde își pot plăti facturile.”

Ca sa fiu complet sincer, singurele probleme care prevad ca ar putea exista au la baza clientii din zona rurala, acolo unde nu ai o banca oriunde si e posibil sa nu ai altceva decat Posta Romana. Pentru acest clienti vor trebui sa existe alte metode de a plati facturile pentru serviciile oferite de catre cei de la Telekom Romania, dar probabil numarul acestor clienti afectati este neglijabil.

 • cristian

  Posta Romană?!?!? Dacă vrei sa te întorci in timp si sa vezi niște oameni de lemn neîndemânatici mergi la Posta si te apuca rasu-plansu mai ales la Piatra Neamt!

 • Iulian

  as elimina plata facturilor la posta, cel puțin pana când nu v-a fi dotata măcar la standardele anilor 2000, in zonele rulale se pot plăti facturile in benzinării sau chiar la cârciuma de la la colț

 • Ismail30

  Guvernul vrea privatizarea postei romane!
  Lucru ne benefic pentru cetățeni !!!

 • cristian

  Sunt de acord cu privatizare Posta Romană mănâncă niște bani aiurea!

 • Terrymada

  Se poate plati orice online:) e suficient sa vrei. E imposibil ca mamaitele de la tara sa nu aiba macar un nepot cu smarfon!:)

 • Terrymada

  Iar despre Posta Romana?!? Sa se duca! Numai Posta Romana nu mai e. Asta e si unul din motivele pt care functioneaza execrabil…

 • sly-man

  Ce pot sa spun e ca trebuie inlaturati doar niste infecti de la conducerea Postei Romane (numiti pe criterii politice si cu salarii de mii de euro lunar iar saracul postas de la tara este platit cu salariul minim pe economie si pontat doar cu 6 ore si are de strabatut in medie zilnic aproximativ 17 km daca nu si dublu) si in rest ar putea functiona ok mai ales ca in 2-3 zile ajunge un colet de oriunde din tara fata de cargus care aduce acum colete intre 3 si 12 zile. Cat despre incasari multi nu stiu insa daca dirigintele postal a fost un pic mai bazat i s-a dat automat de plati cum sunt si in magazine si etc…

 • sly-man

  pe-acolo la voi ca si la vaslui, orice institutie este in asa fel administrata sa poata trai bine doar mafia baronilor locali

 • sly-man

  O fi avand orice nepotel smartfeon draga dar nu oricine are un cont in banca sa poata sa plateasca online. Eu stiu ca la cuca macaii au toti smartfeon dar banca e la vreo 30 km de ei daca nu si mai bine, sta el nepotu lui țața Leana sa isi faca card de economii sau etc…, sa poata plati facturile lu’ bunica. Mai stai si cujeta ca peste 30% din populatia tarii ce isi iau banii pe card inca nu stiu sa isi retraga inca banii de la bancomat, asa ca mai e mult pana la online. Aici marea problema e ca toti se duc si voteaza tot felul de fraieri care le da atunci ceva papabil in campanie iar in rest sunt numai proiecte de indobitocirea populatiei la nivelul tarii in loc sa se faca proiecte si sesiuni de pregatire informatizata a populatiei.