HomePod Consuma mai PUTIN Curent decat un Bec

HomePod, prima boxa inteligenta a companiei Apple, este prezentata ca avand un consum de energie mult mai mic decat cel al unui bec, o realizare surprinzatoare.

homepod curent consum bec

HomePod a fost lansata astazi pentru precomanda de catre compania Apple, iar cei de la Apple continua sa uimeasca prin dezvaluirile pe care le fac pentru noua lor boxa inteligenta. Oferind informatii privind consumul de curent al HomePod, compania Apple afirma ca aceasta consuma mai putin curent electric decat un bec LED normal, atunci canda scultam muzica prin intermediul sau.

Conform celor de la Apple, HomePod consuma 8.69W cand este conectata la o priza de 100V, 8.74W cand este conectata la una de 115V si 9.25W cand este conectata la una de 230V. Un bec LED seria A consuma 9 – 10W in timpul utilizarii, deci chiar si in Romania boxa inteligenta HomePod va genera un consum de energie mai mic decat cel al unui bec LED normal.

Aici vorbim despre situatiile in care HomePod reda muzica pentru noi, deoarece atunci cand intra in stand-by, consumul se reduce la 1.71W – 1.76W, deci extrem de mic. Apple sustine ca HomePod intra in stand-by dupa 8 minute de inactivitate, dar ea nu se inchide, ci ramane intr-un fel de low power mod, mod consum redus, pentru a asculta comenzi pentru Siri si eventual a monitoriza prezenta telefoanelor din preajma sa.

HomePod nu ar trebui sa fie o problema pentru utilizatori in ceea ce priveste consumul de curent electric, necesarul pentru a o mentine in functiune fiind surprinzator de mic. HomePod a fost laudata recent pentru calitatea audio exceptionala si faptul ca te face sa te simti ca esti prezent la un concert, asa ca ramane de vazut care vor fi parerile primilor clienti ai companiei Apple.

homepod consum curent bec