Apple: Conferinta Programata in Martie pentru Lansarea de noi Produse

Apple ar intentiona sa organizeze o noua conferinta in cursul lunii martie pentru a prezenta noi produse pentru clienti, revenind la strategiile anilor anteriori.

apple conferinta lansare produse

Apple ar fi stabilit deja ca va organiza o conferinta in luna martie pentru a prezenta o serie de produse noi pentru clientii din lumea intreaga, sau cel putin acestea sunt vestile care vin astazi din Asia. Conform unor surse ale jurnalistilor de acolo, compania Apple ar dori sa revina la traditia anilor anteriori pentru a organiza o conferinta in luna martie si sa prezinte trei noi produse cu care spera sa-si creasca vanzarile si implicit incasarile in 2018.

iPad Pro 3 ar urma sa fie prezentata de catre compania Apple in cadrul acestei conferinte, noua tableta urmand a fi lipsita de un buton Home, Touch ID fiind inlocuit cu Face ID si un posibil decupaj in ecran, ceea ce ar fi complet stupid. Tableta ar avea intregul panou frontal acoperit doar de catre ecran, imprumutand de la iPhone X caracteristicile de design pe care compania Apple le-a anuntat pentru lumea intreaga in toamna anului trecut.

Apple: conferinta programata in martie pentru lansarea de noi produse

O noua versiune a tabletei iPad lansata in 2017, cea standard fara functiile din versiunile Pro, urmeaza deasemenea sa fie prezentata, insa doar cu actualizari pentru componentele interne si nimic mai mult. Acelasi lucru este anuntat inclusiv pentru iPhone SE, o noua versiune cu componente actualizate fiind pregatita pentru lansare, schimbarile de design lipsind in ambele produse pentru ca preturile lor de vanzare sa fie in continuare scazute.

“pple is very likely to hold a new conference in March this year. Apple’s new iPad Pro  will use the appearance of the whole iPhone X, and is to abandon the Home button with a full screen, while providing face recognition, as the screen is larger, so the visual impact after lighting the screen More powerful. Apple will introduce a more affordable 9.7-inch iPad, the shape will not be the focus of the upgrade, the main configuration changes. It is said that the new iPhone SE with the current version of the shape will not be much different, but the configuration of a simple upgrade.”

Informatiile de azi vin de la presa din Taiwan, iar desi de obicei ea anunta destul de corect in avans miscarile companiei Apple, imi vine extraordinar de greu sa cred ca vreo conferinta va fi facuta doar pentru schimbari atat de mici. Cred totusi ca aceste produse vor fi lansate pe piata asa cum sunt descrise, totul din dorinta Apple de a avea ceva nou in oferta, chiar daca schimbarile sunt mici, dar pretul relativ acceptabil le va face sa fie cautate de catre clienti.