iPhone X Rosu – Iata cum il Poti Face Singur

iPhone X rosu este un telefon pe care foarte multi dintre fanii Apple si-ar dori sa il aiba in posesie, insa pana cand va fi lansat un model de culoare rosie, vi-l puteti face singur.

iphone x rosu

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple in versiuni de culoare neagra si argintie(desi e mai mult un alb), insa lumea vrea mai multa diversitate de la americani. In aceasta idee, in China se produc unele carcase rosii care pot fi aplicate in locul celor normale pentru iPhone X, iar mai jos puteti vedea o modificare interesanta.

Vorbim despre un iPhone X caruia i-a fost inlocuita carcasa standard cu una rosie, pentru a creea un iPhone X Product RED, ceva ce compania Apple ar putea lansa in 2018. In 2017 Apple a lansat o versiune rosie a iPhone 7 pentru a impulsiona vanzarile si a genera sume pe care sa le doneze organizatiei RED, iar unii fani doresc si o versiune rosie a iPhone X.

Deocamdata n-au aparut zvonuri care sa indice faptul ca Apple ar fi dispusa sa lanseze un iPhone X Product RED, insa cei care-si doresc asa ceva, au posibilitatea de a si-l face singuri. Desigur ca garantia este anulata in urma efectuarii unei asemenea modificari, dar macar veti avea un iPhone X, cel mai probabil, unic in locatia in care va aflati.

Carcasa rosie pentru iPhone X poate fi cumparata din China la un pret foarte mic, iar schimbarea celei originale este prezentata in detaliu in clipul video de mai jos. Daca este sa fiu sincer, cred ca foarte multa lume ar fi interesata de asa ceva si poate ca Apple va decide sa lanseze un asemenea produs vreodata pe pietele globale pentru clienti.