iOS 12: TREI NOI Functii Majore pentru iPhone si iPad

iOS 12 va aduce trei noi functii pentru iPhone si iPad, acestea fiind dezvaluite astazi de catre o sursa din interiorul companiei americane pentru presa.

ios 12 trei functii iphone ipad

iOS 12 are foarte multe noutati importante dezvaluite astazi, surse din interiorul companiei Apple incepand sa dezvolte schimbarile importante care urmeaza sa fie oferite pentru utilizatorii din lumea intreaga. V-am spus deja si tin sa va readuc aminte in articolele de genul acesta ca Apple NU va oferi schimbari majore pentru iOS 12 deoarece a decis sa se concentreze pe imbunatatirea performantelor si rezolvarea problemelor iPhone si iPad.

iOS 12 va avea, in ciuda acestei decizii majore, noi functii pentru iDevice-uri, prima dintre ele fiind implementarea functiei Animoji inclusiv pentru apelurile FaceTime care vor fi facute de catre utilizatori de pe iPhone si iPad. iPad va avea deasemenea Face ID din 2018, iar impreuna cu iPhone vor permite aplicarea de Animoji peste fetele utilizatorilor in apelurile FaceTime facute in iOS 12, noi caractere urmand a fi oferite de catre cei de la Apple.

“Apple plans to integrate Animojis into FaceTime, letting people put virtual faces over themselves in video calls. Technology to bring multi-person conferencing to FaceTime video calls is being explored but might not be ready for this year.”

iOS 12 va avea deasemenea un mod Do Not Disturb, Nu deranjati, imbunatatit de catre compania Apple pentru iPhone, acesta urmand a oferi noi functii pentru respingerea automata a apelurilor telefonice, sau dezactivarea sunetului pentru notificari. Detalii pentru aceste noi functii pe care sistemul al Do Not Disturb, Nu deranjati, le va oferi incepand cu iOS 12 nu au fost oferite, dar se pare ca sunt acum in lucru la compania Apple.

iOS 12: trei noi functii importante confirmate pentru iPhone si iPad

iOS 12 va aduce deasemenea integrare mai “adanca” pentru Siri in sistemul de cautare Spotlight pe care iPhone si iPad il au disponibil, acesta fiind imbunatatit inclusiv anul trecut de catre cei de la Apple. Asta inseamna ca utilizatorii ar putea avea posibilitatea de a folosi Siri pentru af ace cautari in terminale, sau pentru a face noi tipuri de cautari pe internet incepand cu iOS 12, dar desigur ca nici aici nu avem detalii clare pentru schimbari.

iOS 12 urmeaza deasemenea sa aiba o aplicatie Stocks, Bursa cu o interfata imbunatatita, iar pentru realitatea augmentata urmeaza sa fie implementat un sistem multiplayer pentru jocurile dezvoltate. Una dintre cele mai importante functiipe care iOS 12 si macOS 10.14 o vor aduce este totusi cea care va permite rularea de aplicatii universale pe iPhone, iPad si Mac, dar inclusiv aici lipsesc detaliile importante pentru noua functionalitate.

iOS 12 nu va aduce schimbari foarte mari pentru iPhone si iPad, conform jurnalistilor americani, insa in ciuda acestor informatii, cei de la Apple vor totusi sa ofere cateva schimbari care sa genereze impresia de noutati. Deocamdata nu stim prea multe in legatura cu ele, dar in lumina acestor zvonuri, cei de la Apple vor dori probabil sa mai ofere informatii importante in legatura cu iOS 12 pana in vara.