Huawei a Cerut Review-uri False pentru Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro a fost promovat de catre compania Huawei cu review-uri false publicate la cererea companiei chinezesti, o tactica gandita foarte prost.

Huawei reviews fals mate 10 pro

Huawei Mate 10 Pro este cel mai nou smartphone premium lansat de catre compania chinezeasca Huawei, iar intr-o tentativa de a-l face popular in SUA, compania a comandat review-uri false. Vorbim despre o tactica simpla, dar cu efect contrar celui normal pentru a promova un telefon mobil, insa asteptari marid e la Huawei nu poate avea mai nimeni vreodata.

Huawei Mate 10 Pro este vandut in SUA prin diverse magazine online, iar pentru a genera review-uri false pentru telefon, cei de la Huawei au creat un mic concurs online pe Facebook. Compania le-a cerut utilizatorilor a cel putin unui grup Facebook sa lase review-uri in pagina produsului din website-ul Best Buy, spunand de ce ar vrea sa testeze Huawei Mate 10 Pro.

Review-urile false au fost lasate ca si cum ar fi de la oameni care au cumparat Huawei Mate 10 Pro de la Best Buy, majoritatea dintre ele avand mentiunea ca oamenii n-au folosit efectiv telefonul. In ciuda acestui lucru, pagina Huawei Mate 10 Pro de pe website-ul Best Buy a adunat peste 100 de comentarii multumita cererii companiei chinezesti facute pe Facebook.

“Huawei doesn’t have the most squeaky-clean reputation when it comes to its marketing and promotion tactics, but it looks like the company is stooping to particularly disappointing lows with its Mate 10 Pro. In a private Facebook group, the company is asking for positive Best Buy reviews in exchange for a chance to be one of a few “beta testers” of the phone.”

Practic, in loc sa plateasca pentru reclama, Huawei a preferat sa creeze review-uri false pentru produsul sau, iar cine mai are incredere intr-o asemenea companie, isi asuma tot. Huawei Mate 10 Pro este un telefon interesant, insa daca Huawei a considerat ca trebuie sa creeze review-uri false pentru el, pare destul de clar ca oamenii nu sunt multumiti de experienta oferita de catre el.

huawei review fals mate 10 pro