Samsung Galaxy S10: Primele Detalii despre Procesor

Samsung Galaxy S10 are primele detalii despre procesor dezvaluite, ele aducand mari sperante pentru cei care asteapta viitorul model de smartphone de top al Samsung.

Samsung Galaxy S10 detalii procesor

Samsung Galaxy S10 va fi lansat anul viitor de catre compania Samsung, daca nu cumva se va numi Samsung Galaxy X, insa iata ca acum vedem si primele informatii cu privire la ceea ce ar urma sa ofere noul sau procesor. Mai exact, Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba un procesor Qualcomm Snapdragon 855 implementat de catre coreeni, iar acesta ar urma sa fie primul produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, conform partenerilor Qualcomm.

Samsung Galaxy S10 nu va avea doar procesor Qualcomm Snapdragon 855 implementat, deci vom vedea cel mai probabil, unul Exynos produs deasemenea folosind un proces de fabricatie de 7nm anul viitor. Pentru Samsung Galaxy S10 va fi esentiala oferirea de performante de top si autonomie foarte buna pentru baterie, deci Samsung cu siguranta nu se va lasa mai prejos.

Samsung Galaxy S10: primele detalii despre procesor

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba deasemenea integrat, cel mai probabil, si noul chip Qualcomm Snapdragon X24 despre care v-am vorbit astazi, el urmand a oferi viteze 4G LTE de pana la 2 Gbps pentru utilizatori. pentru Samsung Galaxy S10 se asteapta avansuri tehnologice majore pentru procesor si pentru partea de telefonie, astfel ca Samsung va colabora cu Qualcomm pentru a le oferi utilizatorilor doar ce este maibun in momentul lansarii.

Samsung Galaxy S10 va avea noul procesor dezvaluit cu siguranta cu mult inaintea lansarii telefonului, iar asta pentru ca Qualcomm deja lucreaza la el pentru a-l lansa undeva spre toamna anului viitor. Samsung Galaxy S10 ar putea fi si primul smartphone care va avea inclus acest chip Qualcomm Snapdragon 855, restul producatorilor Android urmand a astepta cateva luni dupa lansarea produsului Samsung pentru a avea acces la tehnologie.

Samsung Galaxy S10 va fi lansat, tot ca Samsung Galaxy S9, undeva prin februarie/martie, asa ca pana atunci vom afla mai multe in legatura cu el.