iOS 11.3 Beta 3 vine Fara o Functie foarte Importanta

iOS 11.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple fara una dintre functiile importante care a fost implementata intr-o versiune beta anterioara a sistemului de operare.

iOS 11.3 Beta 3 airplay 2

iOS 11.3 Beta 3 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad. Cei de la Apple au publicat si o lista de schimbari pentru iOS 11.3 Beta 3, iar in ea se mentioneaza faptul ca AirPlay 2 a fost eliminat din aceasta actualizare pentru dezvoltatori.

iOS 11.3 beta 2 a adus AirPlay 2 pentru iPhone si iPad, compania Apple implementand noul software pentru a permite streaming-ul catre doua Apple TV, sau HomePod, simultan. Functia a fost foarte apreciata de catre dezvoltatori si este o evolutie naturala a sistemului AirPlay, insa se pare ca iOS 11.3 Beta 3 o elimina complet pentru dezvoltatorii din intreaga lume.

AirPlay 2 a fost implementat special de catre compania Apple si pentru cei care doresc sa cumpere doua HomePod pentru a asculta muzica in format stereo in casa, iar iOS 11.3 va oferi tehnologia cand va fi lansat public. Din moment ce iOS 11.3 Beta 3 elimina AirPlay 2 din iPhone si iPad, e clar ca si versiunea public beta 3 va elimina tehnologia cand va fi lansat.

iOS 11.3 Beta 3 nu este ultima versiune beta a iOS 11.3 pe care compania Apple ne-o va pune la dispozitie, asa ca e foarte posibil ca in versiunea beta 4 sa fie implementat iar AirPlay 2 pentru toata lumea.