Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Problema pentru Clienti

Samsung Galaxy S9 ar putea fi lansat cu o problema importanta pentru clientii care se gandesc sa-l cumpere de la compania coreeana dupa ce va fi disponibil pe piata.

Samsung Galaxy S9 problema clienti

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la sfarsitul acestei saptamani de catre compania Samsung, iar in baza ultimelor informatii se cam prefigureaza o problema pentru viitorii clienti ai coreenilor. Vorbim aici despre una care n-ar fi trebuit sa existe, insa s-ar parea ca lucrurile nu stau totdeauna chiar asa cum ne-am dori, iar diferenta in RAM intre Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus ar putea conta mai mult decat se credea.

Samsung Galaxy S9 Plus are prezentat in imaginea de mai jos un test de performante realizat de catre o persoana care a intrat in posesia unui terminal inaintea lansarii, iar rezultatele sunt interesante. Samsung Galaxy S9 Plus cu 6 GB RAM are performante mai bune decat Samsung Galaxy S9 cu 4 GB RAM si chip Qualcomm Snapdragon 845, diferenta fiind de cateva sute  bune de puncte in testul multi-core si peste 1000 in testul single-core.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu ar trebui sa aiba, in mod normal, diferente de acest gen intre procesoarele folosite, dar nici intre moversiunile care au ecrane de diagonale diferite. Aceasta a fost situatia in anii trecuti cu modelele premium de telefoane ale companiei Samsung, dar se pare ca in cazul Samsung Galaxy S9 am vorbi despre o schimbare de situatie, lucru care n-ar prea fi in avantajul clientilor finali.

Samsung Galaxy S9 – problema performantelor

Samsung Galaxy S9 Plus performante geekbench

Samsung Galaxy S9 Plus are prezentat in imaginea de mai sus cel mai bun rezultat de pana acum in ceea ce priveste performantele, apropiindu-se extrem de mult de ceea ce ofera iPhone X pentru clienti. Daca in fiecare an compania Samsung ajunge Apple din urma in ceea ce priveste performantele, iata ca in cazul Samsung Galaxy S9 lucrurile nu vor sta asa, cel putin in Geekbench, deoarece in AnTuTu telefonul coreenilor are performante cu mult mai bune, in mod surprinzator.

Samsung Galaxy S9 are nevoie de performante foarte bune pentru a avea succes dupa lansare, iar ceea ce vedem mai sus pare sa confirme faptul ca Samsung nu vrea sa fie cu mult mai prejos decat Apple. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 nu ajunge iPhone X in performante, iar Apple va imbunatati cu siguranta performantele iPhone XS, e greu de spus daca Samsung va mai ajunge vreodata in performante telefoanele mobile ale companiei Apple.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie la ora 19:00 de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va fi organizat in Barcelona inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 2 martie, in timp ce lansarea va avea loc pe 9 martie intr-un set de tari si pe 16 martie intr-un alt set de tari.