Google Assistant si o Functie ce-ar trebui sa Ajunga in Siri

Google Assistant va avea in curand o noua functie importanta pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze inclusiv pentru asistentul personal Siri.

Google Assistant Functie Siri

Google Assistant a avut anuntata astazi de catre compania Google o noua functie foarte interesanta pe care compania Apple ar trebui sa o implementeze si pentru Siri in viitor. mai exact, Google a anuntat astazi ca Google Assistant urmeaza sa poata recunoaste limba de vorbire a utilizatorilor fara ca acestia sa o schimbe manual in meniul de setari al telefonului.

Google Assistant va sti singur in ce limba vorbeste utilizatorul smartphone-ului si va prelua automat comenzile in respectiva limba, reactionand in baza lor imediat. Siri nu a avut vreodata o functie de acest gen si nu se stie daca va fi implementata vreuna in vreun moment, insa pentru Google Assistant cei de la Google urmeaza sa faca aceasta schimbare dupa Mobile World Congress 2018.

Google Assistant urmeaza deasemenea sa aiba suport pentru alte cateva limbi noi, compania Google intentionand sa ofere recunoastere vocala pentr 95% dintre utilizatorii Android. Apple nu se poate lauda cu acelasi lucru in cazul Siri, asistentul vocal mai avand in continuare foarte multe de invatat inainte sa poata recunoaste chiar orice limbi.

“We’re also making the Assistant multilingual later this year, so families or individuals that speak more than one language can speak naturally to the Assistant. With this new feature, the Assistant will be able to understand you in multiple languages fluently. If you prefer to speak German at work, but French at home, your Assistant is right there with you.”

Google Assistant a fost lansat dupa Siri, insa cei de la Google si-au dat silinta sa transforme asistentul personal intr-unul care sa fie mai util decat cel al companiei Apple. Cele mai recente teste par sa confirme acest lucru, iar aceasta functie noua anuntata pentru Google Assistant pune presiune pe compania Apple pentru a implementa ceva similar in Siri.