Samsung Galaxy S9: Pretul MARE Confirmat

Samsung Galaxy S9 are pretul foarte mare confirmat astazi de catre un partener al companiei coreene, clientii urmand a scoate sume mari din buzunare pentru produs.

Samsung Galaxy S9 Pret MARE Confirmat

Samsung Galaxy S9 are confirmat fara dubiu pretul mare pe care compania coreeana urmeaza sa il perceapa pentru telefon in momentul in care va fi lansat pe pietele globale, in cursul lunii viitoare. Conform unei imagini provenite de la un partener al companiei coreene, Samsung Galaxy S9 va fi vandut la preturi care incep de la valoarea de 850 de euro pentru versiunea standard si ajung pana la 1000 de euro pentru Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 va avea practic un pret cu 50 de euro mai mare decat modelul lansat anul trecut, cel putin in Spania, iar Samsung Galaxy S9 Plus va fi cu 150 de euro mai scump decat modelul de anul trecut. Diferenta mare intre preturi este data de schimbarile implementate pentru componentele interne ale Samsung Galaxy S9, camera duala avand un cost de vanzare mai mare, iar impreuna cu cantitatea mai mare de memorie RAM, avem un Samsung Galaxy S9 Plus mai scump.

Samsung Galaxy S9 – pretul mare este confirmat de un partener

Samsung Galaxy S9 Pretul MARE Confirmat

Samsung Galaxy S9 va fi mai scump decat iPhone 8, insa mai ieftin decat iPhone X, Samsung Galaxy S9 Plus urmand a fi mai scump decat iPhone 8 Plus, dar mai ieftin decat iPhone X. Situatia de anul acesta este una inedita pentru telefoanele din seria Samsung Galaxy S9, aceasta fiind prima oara cand ele sunt mai scumpe decat o serie de modele noi de telefoane iPhone ale companiei Apple si asta ar putea afecta vanzarile.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt cele mai scumpe modele din aceasta serie lansate vreodata de catre compania coreeana, dar acelasi lucru a fost adevarat anul trecut si pentru modelele anterioare. Totusi, de aceasta data Samsung Galaxy S9 este cu mult mai scump decat se asteptau fanii coreenilor, iar cresterile constante in preturi ar putea tine clientii departe, dar ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarele luni.