Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Unitati PORNITE la MWC 2018

Samsung Galaxy S9 apare in imagini exclusive astaz, doua unitati pornite inaintea evenimentului de la Mobile World Congress 2018 confirmand toate noutatile importante.

Samsung Galaxy S9 Unitati PORNITE MWC 2018

Samsung Galaxy S9 este prezentat in primele imagini care ne arata unitati pornite cu mai putin de o zi inainte ca telefonul sa fie prezentat in cadrul unei conferinte organizata de catre compania Samsung in Barcelona. Cei de la Samsung vor organiza evenimentul pentru a prezenta Samsung Galaxy S9 inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa, iar telefoanele au fost deja pregatite si aranjate pentru jurnalistii care vor participa la eveniment.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt prezentate in imaginile de mai jos, multiple unitati pornite fiind demonstrate pentru toti cei care asteapta de atat de mult timp lansarea noilor modele. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus seamana extrem de bine cu modelele lansate in cursul anului trecut, dar asta stiam deja inca de acum cateva luni, compania coreeana neavand vreo intentie de a schimba ceva in ceea ce priveste aspectul.

Samsung Galaxy S9 pornit MWC 2018

Samsung Galaxy S9 are prezentate in imaginea de mai sus toate aplicatiile pe care compania coreeana le va oferi, iar dintre ele sesizam doua care nu sunt oferite in modelele disponibile de anul trecut. Vorbim despre o noua aplicatie AR Emoji si una Supwer slow-motion, ele fiind integrate in Samsung Galaxy S9 si modelul Plus pentru a oferi functii dedicate multumita noilor camere, dar si in ideea de a avea functii similare cu cele ale iPhone X.

Samsung Galaxy S9 – primele imagini cu unitati pornite de la Mobile World Congress 2018

Samsung Galaxy S9 pornit MWC 2018 1

Samsung Galaxy S9 nu va avea Animoji, ca iPhone X, insa va avea o functie speciala numita AR Emoji, care va permite plasarea de desene animate peste fetele utilizatorilor cand fac poze si clipuri video. E foarte posibil ca Samsung Galaxy S9 sa permita plasarea lor chiar si in timpul efectuarii apelurilor video si sa permita inregistrarea de mesaje video care sa fie mai apoi trimise catre diverse persoane din lista noastra de contacte, la nevoie.

Samsung Galaxy S9 pornit MWC 2018 2

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt deasemenea prezentate in culorile violet si albastru pe care compania coreeana le-a pregatit, acestea fiind noi in comparatie cu modelele lansate anul trecut. Tot ceea ce vedem in imaginile de mai jos pentru seria Samsung Galaxy S9 a fost deja anuntat de catre diverse zvonuri aparute pana acum, asa ca nimic nu este 100% nou, dar probabil ca va asteptati sa auziti asta astazi.

Samsung Galaxy S9 pornit MWC 2018 3

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cursul zilei de maine la ora 19:00, ora Romaniei, evenimentul fiind pregatit in Barcelona, inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa in mod oficial. Samsung Galaxy S9 va fi dezvaluit in totalitate maine, insa precomenzile sunt programate sa inceapa pe data de 2 martie, iar lansarea telefoanelor va avea loc treptat, in 9 martie si 16 martie, a doua data fiind cea pentru Romania.

Samsung Galaxy S9 pornit MWC 2018 4