Electra iOS 11 Jailbreak a fost Lansat, E compatibil si cu iPhone X

Electra este prima solutie de jailbreak pentru iOS 11 - iOS 11.1.2, ea fiind compatibila cu iPhone si iPad, iar Cydia ajunge pentru prima oara la utilizatorii care ruleaza iOS 11.

Electra iOS 11 Jailbreak iphone ipad

Electra iOS 11 jailbreak a fost lansat astazi de catre creatorul acestui software, el fiind compatibil cu toate iDevice-urile cu chip-uri de 64 biti care ruleaza iOS 11 – iOS 11.1.2. Vorbim aici despre suport inclusiv pentru iPhone X din partea dezvoltatorului Electra in iOS 11 – iOS 11.1.2, software-ul oferind inclusiv aplicatia Cydia, ceva ce parea imposibil in 2017.

Electra este singura solutie de jailbreak care are integrata aplicatia Cydia pentru iPhone si iPad, compatibilitatea cu iOS 11 – iOS 11.1.2 fiind totusi destul de limitata deocamdata. Conform dezvoltatorului Electra, unele dintre pachetele pentru iPhone si iPad nu sunt compatibile deocamdata cu aceasta solutie de jailbreak, deci instalarea prin Cydia ar putea genera probleme.

In aceasta idee, daca veti decide sa folositi Electra pentru a face jailbreak pe iOS 11 – iOS 11.1.2 pe iPhone si iPad, trebuie sa stiti ca pachetele din Cydia trebuie evitate momentan. Dezvoltatorii vor actualiza pachetele din Cydia pentru a permite instalarea pe iPhone si iPad, iar acest lucru se va intampla in zilele urmatoare, dar trebuie rabdare deocamdata.

“An APFS snapshot is created of / so you may revert it at a later date if needed Substitute, Tweak Loader and Substrate Compatibility Layer available from Electra repo. Many packages need to be updated for both Electra and iOS 11 (make sure they’re updated before installing as they may not work yet).”

Electra poate fi descarcata de aici in acest moment, dar daca nu avet iOS 11 – iOS 11.1.2, ci o versiune mai mare instalata in iPhone si iPad, atunci nu va ganditi ca o veti putea folosi. Electra este disponibila in momentul de fata in versiunea 1.0, insa va fi actualizata in zilele urmatoare pentru a fi rezolvate toate problemele care mai exista, asa ca e bine sa nu va grabiti cu ea.

22 COMENTARII

  1. Atatia ani fara jailbreak public pe ultimele idevice-Uri, si deodata cand scad vanzarile la iphone chix, hop apare jailbreak sa creasca iar vanzarile, conspiratia apple

  2. Desigur ca raspunsul este nu. Totusi, din moment ce am scris mare in titlu ca e jailbreak pentru iOS 11, satisfa-mi curiozitatea si spune-mi te rog de ce ai intrebat de iOS 10.3.3.

  3. Sunt câteva milioane bune de utilizatori care au așteptat la 11-11.1.2, printre care mă număr și eu (ios 11.0.1, iPad pro 9.7); niciodată nu s-au făcut jb-uri pentru cei care “așteaptă la zi”. Pentru cei care n-au avut răbdare, asta-i viața — Bitter Times.
    Apropo, nu instalați tweaks care nu sunt updatate pentru ios 11, în unele cazuri “aruncă” device-ul în loophole, sunt mulți care se plâng pe YouTube la ultimele videoclipuri despre acest jb; cel mai bine e să citim cu atenție descrierea tweakurilor pe care vrem să le instalăm, sau să așteptăm încă vreo câteva zile.

  4. Nu prea multa lume a ramas la vechile versiuni, jailbreak-ul si-a pierdut din importanta de cand nu a mai fost lansat “la zi”. Iar despre “loophole”, aia e altceva, te referi la boot loop.

  5. Deși nu sunt sigur am impresia ca poți daca ai SHSH2 salvate și știi să folosești futurerestore. Cauta informații pe google despre futurerestore și poate ai noroc.

  6. Este thethered sau unthethered?? Asta e mai important!
    Si DA! Uni au dreptate unde zic ca apple a scos jb datorita vanzarilor proaste a iphone x si a iphone8! Singurul care se mentine…. este iphone 8 plus care are o rata de vanzari putin mai mare ca restul.

  7. Este semi untethered.

    1) tethered: ai nevoie de pc la repornirea iphone-ului.
    2) semi untethered: poți reporni telefonul fără pc insa va trebui să faci jailbreak după fiecare repornire cu ajutorul unei aplicații ( de obicei una instalată în telefon). Setarile și pachetele instalate nu se pierd după restart.
    3) untethered: jailbreak care rămâne mereu activ, chiar și după restart. Probabil ca nu vom mai vedea asa ceva vreodată.