Electra iOS 11 Jailbreak a fost Lansat, E compatibil si cu iPhone X

Electra este prima solutie de jailbreak pentru iOS 11 - iOS 11.1.2, ea fiind compatibila cu iPhone si iPad, iar Cydia ajunge pentru prima oara la utilizatorii care ruleaza iOS 11.

Electra iOS 11 Jailbreak iphone ipad

Electra iOS 11 jailbreak a fost lansat astazi de catre creatorul acestui software, el fiind compatibil cu toate iDevice-urile cu chip-uri de 64 biti care ruleaza iOS 11 – iOS 11.1.2. Vorbim aici despre suport inclusiv pentru iPhone X din partea dezvoltatorului Electra in iOS 11 – iOS 11.1.2, software-ul oferind inclusiv aplicatia Cydia, ceva ce parea imposibil in 2017.

Electra este singura solutie de jailbreak care are integrata aplicatia Cydia pentru iPhone si iPad, compatibilitatea cu iOS 11 – iOS 11.1.2 fiind totusi destul de limitata deocamdata. Conform dezvoltatorului Electra, unele dintre pachetele pentru iPhone si iPad nu sunt compatibile deocamdata cu aceasta solutie de jailbreak, deci instalarea prin Cydia ar putea genera probleme.

In aceasta idee, daca veti decide sa folositi Electra pentru a face jailbreak pe iOS 11 – iOS 11.1.2 pe iPhone si iPad, trebuie sa stiti ca pachetele din Cydia trebuie evitate momentan. Dezvoltatorii vor actualiza pachetele din Cydia pentru a permite instalarea pe iPhone si iPad, iar acest lucru se va intampla in zilele urmatoare, dar trebuie rabdare deocamdata.

“An APFS snapshot is created of / so you may revert it at a later date if needed Substitute, Tweak Loader and Substrate Compatibility Layer available from Electra repo. Many packages need to be updated for both Electra and iOS 11 (make sure they’re updated before installing as they may not work yet).”

Electra poate fi descarcata de aici in acest moment, dar daca nu avet iOS 11 – iOS 11.1.2, ci o versiune mai mare instalata in iPhone si iPad, atunci nu va ganditi ca o veti putea folosi. Electra este disponibila in momentul de fata in versiunea 1.0, insa va fi actualizata in zilele urmatoare pentru a fi rezolvate toate problemele care mai exista, asa ca e bine sa nu va grabiti cu ea.