iOS 11.2.2 Jailbreak este mai Aproape de a Deveni Realitate

Solutia de iOS 11.2.2 jailbreak este tot mai aproape de a fi lansata pentru iPhone si iPad multumita publicarii unor vulnerabilitati pentru sistemul de operare al Apple.

iOS 11.2.2 Jailbreak vulnerabilitati

iOS 11.2.2 jailbreak parea imposibil acum mai bine de o luna, insa un anunt facut de catre cei de la Zimperium a adus putina speranta pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, compania specializata pe securitate informatica a anuntat ca va dezvalui o serie de vulnerabilitati care permit exploatarea iOS 11.2.2 pentru a lansa o solutie de jailbreak.

Zimperium a dezvaluit aceste vulnerabilitati in cursul zilei de astazi, iar ele pot fi folosite pentru a dezvolta o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak pentru iPhone si iPad in curand. Zimperium a dezvaluit vulnerabilitati care ar putea permite lansarea unei solutii de iOS 11.2.2 jailbreak in baza exploatarii functiei Bluetooth care exista in iPhone si iPad in acest moment.

iOS 11.2.2 jailbreak este mai aproape de a deveni realitate

Apple a blocat aceste vulnerabilitati in iOS 11.2.5, deci incepand cu aceasta versiune ele nu mai pot fi exploatate de catre hackeri, dar pot fi folosite fara probleme pentru un iOS 11.2.2 jailbreak. Unii hackeri au confirmat faptul ca vor fi dispusi sa alnseze o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak daca aceste vulnerabilitati vor fi lansate, iar din moment ce asta s-a intamplat, acum toata lumea o asteapta.

“This vulnerability can be used to leak mach ports of every client and it will reveal enormous attack surface on each of the clients! Leaking the mach ports of the clients can be done by jumping to a suitable gadget and sending the port back to the sandboxed app.”

Cat va dura pana cand va fi lansata o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak in baza acestor vulnerabilitati nu stie nimeni, dar de indata ce ea va fi disponibila, va voi anunta. Nu mi-as face mari sperante ca vom vedea prea curand o solutie de iOS 11.2.2 jailbreak in baza acestor exploit-uri, dar sunt destul de sigur ca ea va fi lansata la un moment dat, chiar daca nu in saptamanile urmatoare.