iOS 11.2.2 Jailbreak a fost Anuntat pentru Lansare

iOS 11.2.2 ar re anuntata lansarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone si iPad, ea urmand a fi disponibila in urmatoarele saptamani pentru utilizatori.

ios 11.2.2 jailbreak electra iphone

O solutie de iOS 11.2.2 jailbreak va fi lansata in curand pentru iPhone si iPad, aceasta fiind anuntata de catre dezvoltatorul solutiei de jailbreak Electra, compatibila doar cu iOS 11.1.2. In ciuda limitarii existente in momentul de fata, dezvoltatorul Electra a anuntat ca solutia sa de jailbreak va fi compatibila inclusiv cu iOS 11.2.2 in perioada urmatoare.

Acesta a afirmat ca pentru a face jailbreak si pentr iOS 11.2.5 ar putea fi nevoie de un exploit complet nou, pe care desigur ca el nu il are, dar iOS 11.2.2 ar fi exploatabil acum. Daca dezvoltatorul Electra are dreptate, iar solutia de jailbreak va fi compatibila si cu iOS 11.2.2, atunci vorbim despre o veste extrem de buna pentru foarte multi utilizatori iPhone si iPad.

iOS 11.2.2 NU mai este semnat in momentul de fata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, asa ca utilitatea sa va fi limitata doar la cei care nu au facut update dincolo de ea. Din pacate acum nu se mai poate instala iOS 11.2.2 sub nicio forma de catre cei care au o versiune superioara a sistemului de operare, asa ca pentru ei jailbreak-ul e pierdut.

“If you’re on 11.2-11.2.2, stay there. It appears 11.2.5 might break Electra’s post-exploitation patches, whereas 11.2 – 11.2.2 just need a new tfp0 exploit.”

Chiar daca o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.2 este singura confirmata ca avand sanse mari de a fi lansata, am auzit zvoniri si privind una pentru iOS 11.2.5. Nu se stie cand ar putea fi lansata o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.5, asa ca ramane doar sa vedem care sunt planurile dezvoltatorilor si ce fel de exploit-uri vor avea la dispozitie.

11 COMENTARII

  1. Eu nu am mai vazut jb de cand a aparut ip 7.. am un an si cateva luni bune :)) akum am 8 si o sa imi iau x.. sigur nu o sa prind jb ca x o sa vina cu soft mai noi de 11.2.2.. deci sper sa apara si pt 11.2.5 ca imi e dor de jb

  2. nu inteleg de ce nu se mai poate face update daca ai .shsh salvate.. care mai e rostul site-ului daca nu se poate face nimic cu .shh?