Primul Smartphone 5G este deja in Dezvoltare, Cine il Produce ?

Primul smartphone 5G este deja in proces de dezvoltare, iar compania care urmeaza sa il aduca pe piata a fost dezvaluita de catre o sursa foarte credibila.

smartphone 5g samsung

Primul smartphone 5G este deja in dezvoltare, conform unor informatii furnizate de catre vicepresedintele unui operator de telefonie mobila si nu, nu vorbim despre un iPhone al companiei Apple. Intrebat de jurnalisti despre noul modem 5G al celor de la Huawei, vicepresedintele SK Telekom, a afirmat ca Samsung dezvolta un smartphone 5G in 2018.

Desigur ca nu au fost oferite detalii cu privire la specificatiile acestui prim smartphone 5G, insa vicepresedintele operatorului a afirmat ca Samsung “tace si face” spre deosebire de Huawei. Este cunoscut faptul ca Huawei se lauda mult, dar desi a facut de 2 ori asta cu Apple, a lansat intotdeauna produsele dupa americani si acelasi lucru ar urma sa se intample cu Samsung.

Samsung Galaxy S10 ar putea fi primul smartphone 5G

Retelele 5G sunt deocamdata foarte departe de a fi disponibile la scara larga, asa ca nimeni nu se grabeste sa lanseze un smartphone 5G, insa 2019 va veni cu o surpriza. Vorbim despre un chip Qualcomm Snapdragon 855 care urmeaza sa aiba suport pentru retele 5G, iar din moment ce Samsung Galaxy S10 il va avea inclus, ar putea fi si primul smartphone 5G.

“Huawei excels in its technologies…While Samsung may not say much, it has also been making a lot of preparations. It is not so far for Samsung either in coming up with a 5G device.”

Samsung a declarat totusi recent ca nu mai vrea sa fie prima cu tehnologiile pe piata, ci vrea sa se asigure ca poate lansa produse care ofera o experienta buna de utilizare. Asta inseamna ca e posibil totusi ca primul smartphone 5G sa vina abia si cand vor exista retele care sa ofere suport pentru el, dar ramane totusi de vazut ce va face Samsung.